Glad og ikke så glad!

Fant ut igår at jeg er 7+3 dager på veg! Det føles supergodt og merkelig på en gang! At det allerede på mandag har gått to måneder er jo litt skummelt! Men, det var gøy å finne ut av. Vi snakket også med sosionom og det var deilig. Nå er det ikke fullt så skummelt for hverken meg eller barnefar :) men så lurte jeg på om det går an å snakke med sjefen på jobb og spørre om litt nedsatt arbeidstid? Hvertfall fram til uke 12? Håper kvalmen gir seg da og jeg klarer ikke fungere normalt .. Blir svimmel når jeg reiser meg opp og bare enda mer kvalm. Buss/trikk til jobb med pose i veska er heller ikke så gøy.. Haha. Men noen som har noe erfaringer med det? Er kanskje litt pingle men akkurat kvalme tåler jeg dårlig! :)

18.09.2013
iseliing
iseliing

Jeg ble også sykmeldt i en mnd pga ekstrem kvalme.. Men sjefen er nok snill og forstår situasjonen :):) Lykke til!

18.09.2013
jeanettw
jeanettw
Baby på 2 måneder

Så godt å høre! Er lærling i frisørsalong og oppkast som shampoo er nok ikke veldig populært. Samtidig føler jeg at jeg ser veldig sliten og trøtt ut, og i en litt finere salong tar det ikke seg helt ut syns jeg .. Men da kan jeg i alle fall snakke med sjefen om det! :) tusen takk :)

18.09.2013
iseliing
iseliing

Du skal få tilrettelegging om du trenger det. Jeg jobbet i helsevesenet og på en avdeling med mye stress. Sjefen satt alltid opp en ekstra på samme vakt som meg, og jeg fikk ta pauser når jeg trengte det :)

18.09.2013
jeanettw
jeanettw
Baby på 2 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...