Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Kvalm!!!!

Blir helt gal! Kvalm ofte og da er det bare å spise et eller anna, men det eneste jeg får ned er frokostblanding, yoghurt og rista brød med smør og salt.. Hva spiste dere som middag f.eks? Uten å bare orke litt?

16.09.2013
iseliing
iseliing

Jeg har slitt med sterk kvalme hele svangerskape (uke 19nå) og er fortsatt kvalm. Fikk ikke i meg mat og prøvde alt av kjærringråd uten at de hjalp. Løsninga her ble å få utskrevet afipran hos legen som jeg tar ca 20 min før mat. Da blir jeg ikke så kvalm etter å ha spist.

24.09.2013
myklebust91
myklebust91

Mange kjerringråd som kan være verdt å prøve, ingefær, kanel, eple, bringebærbladte (alt etter når du er i svangerskapet.. skal jo også virke fødselsstimulerende), sitron, akupunktur osv, og holde seg unna fet, sterk og syrlig mat. Ingefær hjalp meg en liten periode, ellers ingenting som funka, og eneste jeg fikk ned var powerade (ble anbefalt pga elektrolytter), havredigestive og nuggets.

23.09.2013
JenCh
JenCh

Spydde mye med førstemann, og da fikk jeg faktisk anbefalt å spise en halv Nutrilett bar om dagen for å få i meg noe som inneholdt mange næringsstoffer...

22.09.2013
kjersti_bb
kjersti_bb

Jeg var kvalm i 3 måneder. Konstant kvalme hele døgnet. Tomatsuppe, te og farris funka for meg :-)

20.09.2013
siljerr
siljerr

Ingefær demper kvalme! Hjalp meg masse. Kjøpte ingefær godteri på utenlandske butikker og lagde meg te av fersk ingefær og honning, beste jeg har gjort.

20.09.2013
Salsadipp85
Salsadipp85

Takk for gode råd :) da fortsetter jeg bare å spise det jeg klarer jeg :) hehe :)

17.09.2013
iseliing
iseliing

Jeg levde så å si på rista brød, frukt/grønnsaker og suppe i 3 mnd.. Fikk beskjed av legen å bare spise det som holder seg nede, får ikke hjelpe hva det er.. Alt er bedre enn ingenting :) men hold deg unna fet og krydret mat, det gjorde det bare verre..

16.09.2013
jeanettw
jeanettw
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...