Hjelp!!!

Min sønn på 3 år har hatt litt forhøyet kalprotektin det siste året. Men i de siste mnd nå har den blitt høyere og høyere. Nå er den på 1400, og skal normalt være under 50. Noen som har erfaringer med dette? Han var i totalskopi i mai, men skal få akuttime igjen nå for en ny.. Jeg er livredd, og vet ikke hva jeg skal forvente. Noen som vil dele erfaringer??

14.09.2013
lassesi
lassesi

Det går nok bra :-D Masse lykke til!!

15.09.2013
jeanettw
jeanettw
Barn på 1 år og 8 måneder

Takk for svar=) Ja, skrev at prøven er høy, den er nemmelig på 1400! De har tatt grundige blodprøver av han. Nei, lange køer har vi hatt nok av, og nå har vi fått beskjed om at han skal komme raskt inn. Men jeg går rundt med en redsel uten like. Jeg vet ikke hva jeg kan forvente..

Ja, jeg har hørt mye godt om volvatt, så dersom vi ikke skulle få nok hjelp her, er det nok det som må til.

15.09.2013
lassesi
lassesi

Ulcerøs*

14.09.2013
jeanettw
jeanettw
Barn på 1 år og 8 måneder

Hei. Jeg har ingen erfaring om dette personlig, men hadde en eksamen om dette.. Det første jeg ville gjort, er å utelukke Evt sykdommer som feks chrons.. Og forlangt grundige blodprøver. :) Du skriver at denne prøver er ganske så høy, jeg mener å huske at hvis denne er under 150(?) så kan både chrons og ulcerød utelukkes. Det går nok bra :-D men ikke finn deg i disse lange ventelistene, det er jo barn det er snakk om. Jeg har veldig god erfaring med volvatt klinikken, både leger og sykepleiere der er fantastiske :)

14.09.2013
jeanettw
jeanettw
Barn på 1 år og 8 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...