Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Baby med Tracheomalacia. Erfarenheter noen?

Hei! Jeg har en liten jente på snart 4 mån som har Tracheomalacia, på norsk - Trakeomalasi, umogen brosk i halsen.. Vi har varit hos barne lege spesialist. Dem sa att hu skulle bli mye bedre runt 3-4 månader vilket vi som førældrar itte synes hu har blitt. Har kontaktat barne spec i Elverum igjen og dem har sendt en kallelse til slutet av Nov.. Da er hu 6 månader. Så jeg lurer om noen annen har/haft barn med dette og kan dele med seg om erfarenheter. Hvor lenge hadde barne ditt dette lydet? Hva sa lege til deg om dette mm Hilsen Therese

12.09.2013
tess_me
tess_me

Hei tess_me! Jeg har en sønn på 11 måneder med trakeomalasi. Vi har vært hos spesialister som sier at det skal gå over mellom 12-18 mnd ca. Min sønn er fortsatt ganske surklete, men synes han har blitt bedre. Hvordan går det med din datter? De er vel i samme alder?

24.04.2014
tast
tast

Hei min gutt på to år har dette. I tillegg til broncomalasi. Han er to år nå. Fikk diagnosen i våres. Vi får god hjelp og oppfølging. Har fått beskjed om at det sannsynligvis vil bedre seg gradvis med årene, men det kan også være forverringer som kan være vanskelig å skille fra falsk krupp. Vi har nå fått forstøverapparat for å prøve ut behandling med saltvann. Evt racemisk adrenalin hvis han blir skikkelige tett. .

12.11.2013
betina
betina
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...