morsmelkerstatning og hard mage

Hei,  Min datter på 2,5 mnd får kun morsmelkerstatning. Dette fører til hard mage. Hun er ikke forstoppet, men avføringen er ganske hard og likner voksnes avføring.  Lurer på om noen har erfaring med de forskjellige merkene på mme. Vi har til nå prøvd nan og hipp, og det ble egentlig litt verre med hipp. Vi har også gitt malt og sviskejuice i samråd med helsestasjonen. Merker ingen forskjell med sviskene, og malten får hun luftsmerter av.  Vil det kunne lønne seg å prøve enda et annet merke? Collett f.eks?  (Jeg vet at morsmelk er det beste for barnet, men det er ikke et alternativ her).

08.09.2013
monikastr
monikastr

Problemet er løst. Malt i Hipp mme gjorde underverker. Rart at Nan og malt fører til mageknip mens Hipp og malt fungerer utmerket. :-)

10.09.2013
monikastr
monikastr

Geitemelk er mildere for babymagene, mme er jo laget på kumelk, hvilket som gir igrunn feile bakterier i magen på så tidlig alder. Geitemelk ville jeg prøvd siden mm ikke var et alternativ:-)

09.09.2013
Dina Emily
Dina Emily

Nei, hun virker i grunnen fornøyd. Har fått beskjed av helsesøster og lege at det er viktig at avføringen ikke er hard. Det virket egentlig som om hun kavet mer med nan selv om avføringen da var mykere. Nå virker hun av og til kvalm. Hun bæsjer bare hver 3. dag, men det er normalt for henne. Men de siste gangene har det bare blitt hardere selv om vi har gitt mer sviskejuice. :-( Nå prøver vi med malt igjen og håper luftsmertene ikke kommer tilbake.

09.09.2013
monikastr
monikastr

Det kan godt være det hjelper med et annet merke, barna reagerer forskjellig på erstatningen :) Virker hun plaget av den harde magen? Vår jente på 2,5 mnd får også bare erstatning. Kan få litt hard mage, men er heldigvis ikke plaget av det. Da er det best å bare forsette med det merke man bruker, da bytting av merke kan gjøre det værre..

08.09.2013
MammaP
MammaP
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...