Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Sår rompe

Hei! Har prøvd en stund nå å bli kvitt sår stump på prinsen min, uten hell! Er det noen som har tips om hvilken salve eller lignende som kan hjelpe. Skifter bleie med en gang han har bæsjet og smører med inotyol salve, men han blir ikke bedre. Såå søker råd hos ekspertene, nemmelig dere andre mødre! ;-)

05.09.2013
Anniken92
Anniken92

Hei,

da gutten min hadde sår rumpe brukte vi salven inotyol. Den synes jeg fungerer bedre enn dr.greves sinksalve. Så blir jo huden bedre av å lufttørke, vi benyttet bleieskiftet til kosestund og gutten fikk ligge lenge uten bleie.

22.10.2013
mettenilse
mettenilse

jeg brukte mary kay natt krem, veldig dyr "rompesalve" men Funket veldig bra alt av sår var vekke dagen etterpå

22.10.2013
julimamma71
julimamma71

Dette har jeg glemt å si!! Har sluttet med våtservietter! bruker sensitive fra unik, det er tørk kutter, også kan brukes vann det er det beste! selvfølgelig dette gjør jeg til babyen min som er 4 uker, elste er 2 år og har ingen problemer med:)

15.10.2013
yazmin
yazmin

jeg brukte til sønnen min salven"Bepanthen" den er fantastisk bra! Nå har jeg en baby på 4 uker og bruker den også, er veldig fornøyd! Den finnes på apoteket og er ikke så dyrt:-)

15.10.2013
yazmin
yazmin

Her er en link der det står om bruk på babyer; http://utroligsalven.no/Familie__babybarn-5564s.html

07.09.2013
jeanettw
jeanettw

jeg bruker pudder på snuppa etter hvert kveldsbad. Da holder det seg tørt også. Ellers anbefaler jeg virkelig salven "utrolig"! Hudlegen jeg var hos under svangerskapet (slet med utslett) anbefalte den til meg. Den er kanskje litt dyr, men også utrolig drøy! Den kan brukes til absolutt ALT, og kan kjøpes hos enkelte hudpleiesalonger eller bestilles på nett; http://utroligsalven.no/Velkommen-5552s.html. Jeg smører litt på snuppa når jeg ser tegn på rødhet, og har aldri vært plaget med sår rompe.

07.09.2013
jeanettw
jeanettw

Takk for råd! Var hos helsesøster som sa jeg skulle prøve dactacort, men før apoteket fikk den inn fortsatte jeg med mye lufting, byttet ut våtservietter med engangskluter med olje og kun ta inotyol på ( fikk tips om å blande det med zink, men han ilskrek hver gang (natusan) så slutta med det. Har nå kjøpt dr greve zinksalve for å prøve å forebygge) Syns han ble bedre før jeg begynte med dactacort, så sopp var det ikke. Nå er han helt fin i rompen å mamma-hjerte har det bedre også!

07.09.2013
Anniken92
Anniken92

Vi fikk først beskjed om å smøre med canesten, så dactacort da canesten ikke fungerte. Da dette heller ikke fungerte smurte jeg til slutt bare med vanlig zink, sluttet med våtsercietter og lot stompen lufte seg godt inni mellom, så resultater allerede den samme dagen :)

07.09.2013
Peachfun
Peachfun

Pudder eller potetmel virker kjempebra. Sårheten Forsvinner ofte over natta.

05.09.2013
Februar72012
Februar72012

Silulen zinksalve :)

05.09.2013
jeanettw
jeanettw
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...