Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Mars 2014

Hei Jenter! Jeg har termin 11 Mars 2014. 13 uker på vei. Er en relativt nygift (22juni) jente på 25 år, bor i Drammen med min mann og datter på 2 1/2 år :) vi har en hest,2 katter og en hund så kan jo si vi elsker dyr! Bor i ett lite hus litt på landet hvor vi pusser opp litt og trives med det :) selv er jeg Hjelpepleier som jobber på rehabilitering. Hvem er dere? ;)

01.09.2013
Adnil2
Adnil2

Ønsker alle sammen her inne et riktig godt nytt år! :-) Nå er det bare å glede seg til alt det spennende vi har foran oss i året (og årene) som kommer! :-)

01.01.2014
Smurfine87
Smurfine87

Uff, det er kjedelig da, LGMortensen.. Men heldig med tidlig juleferie ;-) 

Hei, Barnetmitt2014! 1 dag forskjell på termin på oss og samme fylke - artig :-D 

Er alt bra med dere alle sammen? Nærmer seg nå.. Kan ikke akkurat si at det går med stormskritt, men det nærmer seg iallefall! :-) 

Var på 3D ul for 1 uke siden, og det var så herlig! Gleder meg bare enda mer til å møte lille nurket nå :-D

12.12.2013
Smurfine87
Smurfine87

Jobben kan ikke tilrettelegge fast arbeidsmengde, og jeg fikk streng beskjed av jordmor om å gå over på svangerskapspenger og ikke sykepenger, slik at eg ikke "bruker opp" sykepengene og mister masse inntekt (til slutt, over tid). Så nå er søknadsprosessen mot NAV i gang. Jeg må nå gå hjemme til den blir innvilget (4-6 uker fra nå). Så lenge den blir innvilget kan jeg jobbe de timene arbeidsgiver har til meg, innimellom. Men 6 uker fra nå er jeg jo bare 1mnd fra å gå ut i permisjon. Jeg ser for meg at arbeidet som i dag er definert som tilrettelagt ikke vil være det om 6 uker. Dette NAV systemet har jeg ikke gledet meg til, men vi skal jo inn i systemet før eller siden. Tidlig juleferie i år gitt... :)

04.12.2013
LGMortensen
LGMortensen

Termin 10.mars :) samboer som har en datter på snart 6 år fra før! :-) snart ferdig med oppussingen av nytt hus, håper å være 100% ferdig til jul. Gleder oss stort til lykkeliten i magen kommer! :) har endel plager, sliter med scoliose fra før, så har smerter i ryggen, men i tillegg fått bekkenløsning. Jobber bare 50% :) Bor i Halden, Østfold :-)

02.12.2013
Barnetmitt2014
Barnetmitt2014

Jeg har vært 20% sykemeldt i ca seks uker nå.. Det er pga. energinivået som er på bunn. Har funket fint så langt, men kjenner nå at magen blir større og ting blir tyngre.. :-p Men skjønner deg godt - å gå hjemme å tvinne tommeltotter er ikke gøy - det er mitt største mareritt! Får håpe du har en arbeidsgiver som klarer å tilrettelegge for deg da, så du slipper å gå hjemme til mars! :-)

27.11.2013
Smurfine87
Smurfine87

Er det flere som begynner å kjenne begrensningene? Jeg har fått noe som heter "avventende sykemelding". Det vil si at arbeidsgiver har 16 dager på å tilrettelegge arbeid som eg kan gjøre, eller så sykemelder han meg ... eg kjenner at eg IKKE er klar til å gå "heme og tvinne tommler", til mars!!

11.11.2013
LGMortensen
LGMortensen

Dette er min første graviditet også, men er helt enig i at tiden går utrolig sakte. Tidligere har eg ukentlig hatt glede av å lese av barnet vokser så fort! Nå "bare" blir han tyngre, og utvikler sansene. hehe. Klart det er utrolig å kjenne liv!-men ukene føles helt like...

01.11.2013
LGMortensen
LGMortensen

Hjelper med forståelsesfulle arbeidsgivere! Godt vi har dem. Jeg skulle gjerne hatt litt mer tilrettelegging, men pga økonomiske årsaker er det bedre for skolen at jeg faktisk er sykemeldt i noen prosent enn å jobbe 100% og få tilrettelegging... Men, men.. Håper energien kommer tilbake snart, så jeg kan jobbe 100% uten tilrettelegging :-) 

Men til de av dere som har gått gravide før; går tida like sakte under hele graviditeten? :-p Uff, føler jo at tiden sniker seg avgårde - og jeg vil jo at den skal fly avgårde :-D

31.10.2013
Smurfine87
Smurfine87

Spennende, Kateryna82! Du vet jo hvordan bevegelsene føles, og de sier at det er vanlig å kjenne bevegelse tidligere i svangerskap nr to osv. Men det var veldig tidlig! :-) Uansett, bare moro :-)

Jeg må bruke et skikkelig støttende belte for tiden. Viss det er en del løfting eller at jeg må gå mye i trapper/trøer så stikker det skikkelig godt i sete/korsrygg. Og viss jeg da rekker å bli kald (som gjerne skjer når man sitter i ro og spiser lunsj) så stivner jeg helt.
Det er ikke særlig kjekt. Føler ikke jeg har tid til å ta det roligere heller, da det er så mye å gjøre! Heldigvis så er det ikke arbeidsgiver som ber meg stå på-de er veldig forståelsesfull.

30.10.2013
LGMortensen
LGMortensen

Jeg er ei jente på 23, som venter på barn nr 2 som er forventet termin 14 Mars ;) Nygift, giftet meg 20 Juli 2013 :) Bor utpå landet i eget hus, med stor tomt og kuer som nærmeste nabo, men selv ha vi to katter :)

29.10.2013
Leto90
Leto90

Jeg har termin 5mai.

Jobber som lærling på kontor.31år og jeg venter på babyen nummer 2.

Min eldste gutten er 3år og han vil ha lillesøsken))

I dag jeg våknet 5.37 og kjente kulen i mage som eple.Når kulen forsvant -jeg følte spark))!!!

Det var tillige enn med første svangerskap.

Første gang jeg oppkastet hele tiden til uke 17(10 UKER) og nå jeg aldri kvalm .

29.10.2013
Kateryna82
Kateryna82

Energien min ble bedre i andre trimester, generelt. Men eg har innimellom timer eller dager hvor energien omtrent forsvinner igjen.
Far har ikke kjent noe til liv enda :-) men så har vi også delt sofaen, slik at vi sitter i hver vår krok når småen er mest aktiv ;-D

29.10.2013
LGMortensen
LGMortensen

Hei! 

Hiver meg på her jeg! :-) Er gravid for førstegang og fått termin 9. mars! Er 26 år og samboer. Har også verdens beste bonussønn (er her helt habil, selvfølgelig;-))  Gleder oss stort til nurket kommer. Kjærligheten fikk meg til Båstad, Trøgstad for ca to år siden, men er opprinnelig fra Holmestrand i Vestfold - så er en del kjøring mellom Båstad og Holmestrand. Jobber som ungdomsskolelærer og trives veldig godt med det! Fødested blir Ahus.

Har kjent liv i noen uker nå - og det er fanastisk, men det var enda bedre når den kommende far på fredag kunne kjenne sparkene! Nå nyter jeg vært livsstegn fra den lille og elsker å kjenne sparkene fra utsiden også. 

Hadde vært hyggelig å bli kjent med flere her inne, og kunne følge hverandre fremover mot mars, og kanskje også videre?! :-) 

Er det flere her inne som sliter med energinivået? Hørte dette skulle være på topp i andre trimester jeg, men det stemmer iallefall ikke for meg! :-/

28.10.2013
Smurfine87
Smurfine87

Jeg var aktiv sykemeldt da jeg begynte å kjenne lammelse i foten via ryggsmerter i korsrygg/sete. Så prioriterte jeg fysioterapeut i noen uker, og nå er jeg fullt tilbake igjen.
Kjente liv 18+6. Og nå bobler det i magen mange ganger for dagen! Utrolig morsomt og rart på en gang.

20.10.2013
LGMortensen
LGMortensen

Jeg er 23år og venter mitt andre barn i 12Mars 2014. Nygift (20Juli 2013).
Vi eier hus og Bosatt I Hof, Midt i mellom Drammen og Tønsberg :)
Er kronisk syk og dette er nok siste gang jeg går gravid og er like spent denne gangen som sist.

20.09.2013
Leto90
Leto90

Heisann! Jente på 27 år bosatt i Askim. Nygift (29juni2013) og tre måneder på vei :) Har en fantastisk mann og en bonussønn på 6år. Har også to katter og to chinchillaer :) Jobber som Konditor og trives godt. Gleder meg nå til førstemann med foreløpig termin 29 mars (samme dag som pappaen sin bursdag) :D

15.09.2013
Tutdelafrut
Tutdelafrut

Hva slags plager har du og hvordan kronisk syk er du?

15.09.2013
Adnil2
Adnil2

22år , forlovet og samboer :) 
Har en katt og leier en leilighet sammen med kjæresten i en bygd i Aust Agder. Er opprinnelig fra Su nnmøre. 

Venter det første barnet nå og det er etterlengtet siden vi har prøvd en stund :)
Termin er 17.Februar 2014 :)

Er kronisk syk og hjemmeværende , så lite spennende som skjer her i hverdagen. Spesielt med tanke på at jeg har og har hatt veldig mange svangerskapsplager.

07.09.2013
myklebust91
myklebust91

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

07.09.2013
LGMortensen
LGMortensen

Dere er foresten heldige som har dyr rundt dere. Eg har hatt katt og drevet med hest siden eg var liten. Aldri eid en hest selv. Nå har allergien ødelagt for muligheten til å ha dyr, annet enn gullfisk o.l. Hvilke stjernetegn er du?

07.09.2013
LGMortensen
LGMortensen

Da eg våknet på natten for noen netter siden så kjente eg, ikke bare hard mage, men en liten kul på størrelse med en mandarin. Det var første gang eg har FØLT eg er gravid. Eg slapp nemlig unna morgenkvalmen og veldig mye av symptomene ellers. Men så snart eg reiser meg opp så forsvinner den harde magen litt (sikkert bare min egen mage som polstrer litt). ;)

07.09.2013
LGMortensen
LGMortensen

Så koselig! Bare mannlige kollegaer ja, det vil nok gå bedre enn ved ett kvinnemiljø, der alle skal bry seg inn i alt. 1 barnet er noe helt spesielt! Vi hadde litt til felles da :) nygift og like gamle :)

03.09.2013
Adnil2
Adnil2

Hei. Jeg er også en jente på 25. Min mann og jeg giftet oss i juni :) Vi har termin 08.03.14, og dette vårt første. Det er veldig spennende! Til daglig er jeg telemontør i et elektrikerfirma med bare mannlige kollegaer. Jeg trives utrolig godt, men er jo helt klart spent på hvordan arbeidsdagen vil bli når magen strutter. 

Vi var hos jordmor og hørte på hjertelyden forrige uke. 170 slag i minuttet! Dermed sitter vi to kroner på jente :)

03.09.2013
LGMortensen
LGMortensen
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...