Theodora

Jeg har en liten prinsesse som heter Sarah og jeg ha en prinsesse til i oktober. Jeg liker veldig godt navnet Theodora. Hva synes dere? Når jeg sier at jeg har tenkt å gi dette navnet til dattera mi, det er ganske mange som sier at det er et fremmed navn, eller det er ikke så fin, eller jeg må ta dette navnet bort:/ . Det noen få som synes at det er nydelig og fint:) jeg vet at det er ikke et vanlig navn, men synes det er ikke stygt heller. Jeg har tenkt kanskje på Maria Theodora eller Amanda Theodora. Hva synes dere? Noe tips? Takk på forhånd

30.08.2013
dossantoslarsen
dossantoslarsen

Hei! Jer ser du har dernest bestemt deg for hva barnet skal hete allerede! Det at noen sier at Theodora ikke er fint, er bare tøv..... men heller ikke det mest brukte navnet i Norge! Så slik som jeg tenker, hadde jeg notert meg ned et par alternativer til! Det er ikke alltid d planlagte navnet passer til barnet når det er født, har jeg hørt! Men jeg skal ikke si at du ikke skal bruke navnet, for det er det kun dere som foreldre som ser an =) Masse lykke til!!!

12.09.2013
Sirimor84
Sirimor84

Det er ikke stygt navn på noen som helst måte. 
Ville kansje tenkt meg noe sånt selv hadde ikke alt bestemt meg for å oppkalle ungen etter noen. Syns ikke du burde fjerne det i det hele tatt. 
Det er ikke unormalt men heller ikke noe som går igjen,igjen og igjen.

Vi hadde jo planer om å oppkalle ungen enten etter onkelen til min samboer eller min oldemor. Hogne og frida. Kommer helt ann på hva det blir vel å merke.

Hogne er ikke normalt det heller, men syns det e noe spesielt med det. Akuurat som  Theodora 3 Heilt nydelig.

12.09.2013
Bella9181
Bella9181

Likte det navnet godt :) 

Her går vi for mye mer spesielle navn da :)
Blir det en jente så skal hun hete Nemi Aurelia og blir det en gutt så skal han hete Nerid Olai :)

07.09.2013
myklebust91
myklebust91

jeg er enig, det er ditt barn og du velger selv :) meen for å ha noe i nærheten av det du ønsker å kalle henne så har jeg ett forslag. hva med Theadora/Teadora?

30.08.2013
marew89
marew89

Jeg likte amanda theodora veldig godt:) riktig det at det e din unge, så ikke bry deg om andre :)

30.08.2013
nadia0806
nadia0806
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...