hjelp, hva mener dere???

Dåpen nærmer seg for fullt, og vi får stadig spørsmål ang gaver. Hittil har 9 stk (av besteforeldre, tanter/onkler og oldeforeldre) spurt om de kan åpne konto for datteren våres. Vi syntes det ble veldig mange, og syntes det er bedre å ha en samlet konto. Vi har derfor valgt å åpne konto selv (både sparekonto og BSU for barn) noe vi uansett hadde tenkt til, og har derfor sagt at de kan betale inn på en av disse kontoene. Denne kontoen er sperret helt til hun blir 18, slik at vi ikke kan ta ut noe. Dette har ikke vært noe problem for de, bortsett fra min bestemor, altså hennes oldemor. Når jeg sa at vi ønsker at hun heller betaler inn på kontoen vi har opprettet, skjelte hun meg rett ut. Hun ble rett og slett fly forbanna, og sa hun var skuffet over meg og mange andre div ting. Ble litt sjokkert og lei meg, da hun aldri er sint eller sur. Hun sa også at "vi får se om det blir noe gave" .. Vi syntes det blir så mange som da må ha personnr våres, samt fødselsattesten til snuppa, for å åpne en konto på hu. Er vi rett og slett teite og egoistiske som vil ha alt samlet, istedenfor 9 kontoer spredd rundt? Jeg har sagt klart ifra til alle at de må gjerne se papirer på at kontoen er sperret. Hva mener dere???

27.08.2013
jeanettw
jeanettw
Baby på 4 måneder

Det ordnet seg heldigvis, og hun kom med gaver. Tusen takk for svar! Jeg også trodde deg skjønner dere, og når jeg spurte hun om hvordan hun fikk det til, svarte hun at hun trengte personnr til meg og far, og fødselsattesten til snuppa.. Hun hadde visst en rådgiver som fikset det til hun? Har DnB.. Men hun kom i dåpen, like blid og med gaver, så det ordnet seg :)

02.09.2013
jeanettw
jeanettw
Baby på 4 måneder

Mamma sa til oss før dåpen at det ikke var mulig for noen andre enn KUN foreldrene selv til å opprettekonto. Vet ikke om det stemmer. Men da jeg prøvde å opprette konto til han i den banken jeg bruker, fikk jeg beskjed om at pappaen (som har en annen bank) måtte på personlig frammøte med pass.

01.09.2013
KiMoNe
KiMoNe
Baby på 13 måneder

Er ganske så enig med deg. Er jo heller ikke fornuftig å ha mange kontoer :/ bedre å ha alt samlet på en :) synd henne ble sint og sur, og kom med at vi får se om det kommer en gave er det fristende å be henne la være å komme med gave..

31.08.2013
mina1985
mina1985
Barn på 2 år og 5 måneder

Er enig i at det blir mange kontoer vist alle skulle opprettet ein. Synest det var ein grei måte dere var løst dette på. Sjølv fekk vi bare gaver til dåpen og synest det var kjekt å få. Synest oldemora overreagerte, blir nok bedre når ho får tenkt seg om.

27.08.2013
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...