utvekst på skjønnsleppene

hei. har egentlig et sånnet pinlig spørsmål, men føler den må stilles. er veldig bedkymret. jeg ser med speilet at jeg har 2 utvekster (vet ikke om det er vorter) på skjønnsleppene. nærmere der med skjeden, altså nærme plassen mellom skjeden og anus. de gir ingen ubehag, og er ikke vonde. dem har jeg fått under graviditet. er det noen som vet hva dette kan være? er det farlig for babyen mtp på under fødsel? er nå i uke 35+5. håper noen kan svare.

21.08.2013
veronaverona
veronaverona

legen sa at det var tette hårsekker som gikk bort av seg selv. Men det læresteder er å få en lege til og se på det.

05.10.2014
MichelleDipsi
MichelleDipsi

Jeg har små utposninger på blodårene/hemorider. Ikke noe ubehag eller plager. Men fikk alikevell krem og stikkpiller for og hindre at de ble større og fler. ;-)

06.02.2014
0marry0
0marry0

Det kan være kondylomer (kjønnsvorter). 70% av Norges befolkning har HPV uten å merke noe til det. I svangerskapet kan man derfor utvikle kondylomer. Gå til gynekolog for å få finne ut hva det er. Dersom det er det så kan det smitte over til babyen ved fødsel.

01.02.2014
andreaausteen
andreaausteen

Det er kanskje åreknuter? Altså utposninger fra blodårene, samme prinsipp som hemmorider.... Jeg har også noen sånne fra forrige svangerskap. Plager meg overhodet ikke. Men spør legen hvis du er bekymret, husk at leger har sett det meste og dette vil være bare småtteri i deres øyne :)

28.08.2013
Hønsa
Hønsa
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...