Redd fra 2 fødsel

Jeg er veldig redd nå er i uke 5, litt tidlig, men er redd å føde. 1 fødsel ville ikke barnet ut på 42 timer Sleit veldig mye i 2 netter, og da kommer legen og sier barnet har ikke foster vann alt er ute og du må inn til keisersnit Men jeg er veldig redd av det, og siden jeg sleit med det ville jeg tåle en del timer til æ. Hadde full åpnning u ca 10 timer men ingen barn å se, sitter helt oppe og koser seg mens mamma har det vondt og slitsomt. På 44 timer kunne vi ikke vente, da mister vi barnet. Det ble satt inn sugekopp, og to leger dro og dor og jeg presset og presset men heller ikke no barn å se, jeg ble veldig sliten siden jeg ikke hadde sovnet på 2 netter + på dagen. Men etter den 46 timen begynte legen å se barnet, men jeg preset og legen dro, ja den satt fast i beknet først hodet og etter det skulder.. Når barets hode var ute og barnet ikke kom ut, ble det inkalt en manlig lege for å dra ut siden kvinner ikke var så sterke som menn. Keisersnitt er nå fosent. På den 47 timen kom legen inn for å dra barnet kom da barnet ut på den kvinnelige legen, mann legen rakk ikke å hjelpe....... Men alt ble ferdig etter den fødslen all smerten er bortenår jeg så piken min. Jah det er det jeg er redd av, jeg har trang bekken, men alle sier nei du vil få litt lettere fødsel 2 gang.. Barnet mitt er 8 mnd snart så hennes fødsel sitter veldig veldig godt inne..

21.08.2013
hanin23
hanin23

Hei! Jeg hadde en vanskelig fødsel på nr 1 og fikk planlagt keisersnitt på nr 2. Snakk med fastlegen din, forklar situasjonen under forrige fødsel og be han/hun søke om keisersnitt for deg. Vi ble kalt inn på sykehuset for en samtale og de ville følge mitt ønske om keisersnitt. Denne fødselen ble en positiv opplevelse for oss!! Lykke til! :-)

21.08.2013
BeeD
BeeD

Huff stakkars deg. Jeg hadde nok snakket med jordmor å få avklart et planlagt keisersnitt, hvis jeg var deg. Jeg hadde to vanskelige fødsler selv og nr 2 tok 4 dager. Så jeg får ikke lov å føde normalt igjen. Ønsker deg lykke til!

21.08.2013
Salsadipp85
Salsadipp85
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...