Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Bmi

Hei jeg har en bmi på 34 og er litt engstelige.. Siden legen og jordmor sier forskjellige ting. Legen sier at je er kraftig bygd og det er feil å rekne ut bmien min siden den slår litt feil ut men jordmoren min sier at jeg ikke bør legge på meg mer en 7-8 kilo siden det er farlig for meg. Så nå har jeg begynt å få masse tanker i hode om hva som kan skje , jeg er livredd for å dø under fødsel eller etter.. Og redd for at noe skal skje barnet ! Er de noen så har gode råd ? Eller er i samme situasjon?

20.08.2013
Kallevik
Kallevik

Jeg er nå i uke 33+4 og hadde en bmi på 32 da jeg ble gravid. Var på ul for en uke siden og lille jenta hadde et vekstavvik på -14%. Så det er ikke altid slik at store kvinner får store barn. Har gått opp 11 kg under graviditeten så langt og jordmor sa jeg hadde gått fint opp i vekt. Så ikke bekymre deg. :) synes det er dårlig av jordmor og lege å få deg til og føle deg slik. Graviditet skal være en fin opplevelse som bør nytes! :)

20.08.2013
0marry0
0marry0

kjære deg... det er ikke bra for deg å bekymre deg sånn! jeg har visst 39 i bmi, regnet jordmor på helsestasjon ut. hun er kjempe streng og sa også til meg at jeg meat sannsynlig ikke kom til å legge på meg mer enn 7 kg max. og det var IKKE bra om jeg gjorde det heller. jeg fikk plass på rikshospitalet sin avdeling for overvektige, der jeg får ekstra oppfølging. jordmoren min der, som kun jobber med overvektige, har aldri nevnt noe som hun jordmoren på helsestasjon har. jeg har gått opp 10 kg og det sa hun at var veldig bra og at hun var fornøyd med det. mens hun på helsestasjon ble sint og sur og negativ og bekymra! jeg får også ekstra ultralyder der de måler babyens vekst, da det er vanlig at store mødre får større barn. sist jeg var på ul i uke 32, var han akkurat på gjennomsnittet og lettelsen var stor fra min side.. jeg er litt ittitert over hvordan man blir skremt under graviditet av jordmødre og leger... man trenger støtte og ikke bekymringer!

20.08.2013
Becca689
Becca689
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...