Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

gravid i uke 36 og friker ut

jeg føler vi ikke er godt nok forberedt , at jeg ikke har lest nok og ikke minst at vi ikke har alt utstyret!!:S  vi har seng og stellebord og madrass og dyne og klær og sengetøy og stellebord og klesskap og kommode og 2 pakker bleier og flasker! men alikevel veit jeg jo ingenting om hvor lenge de bleiene holder hvis man skal skifte 10 bleier daglig`?? da holder de pakkene jeg har fått i to dager !?? og ikke bare det men hva med tisselaken?? og madrassbeskyttelse?? ska vi la henne sove i egen seng med en gang?? så mye å ta stilling til:-/  ja det er tøft å være første gangs gravid g uviten:-/ håpr noen snille sjeler vil hjelpe meg noe på veien..3  opplevd dette selv? har du noen beroligende ord? hva som helst..

12.08.2013
jente1989
jente1989

Bleier, otri baby nesesuger,saltvann, varmepute og en liten nattlampe ( veldig greit om natta under amming)

13.08.2013
kvepsa
kvepsa

tusen takk for rolig koselige og hjelpsomme svar:-)  jeg nyter det å planlegge og koser meg veldig med det men il tider sånn som på kveldene, tar hormonene overhånd og jeg blir livredd for om alt er klart. jeg må nok lære meg å roe ned nerva litt;-) hehe men leser alle disse listene på hva en bør ha og al reklamen vi får om ulike produkter også veit jeg jo så lite for jeg har jo ikke gjort dette før:-) grunnen til at jeg lurer mye på tisselaken er fordi jeg er redd for å ødelegge madrassen:-) ville vært utrolig kjipt.. men jeg skjønnner jo at babyen trenger meg, faren, melk, kos og omsorg og all den kjærligheten vi kan gi og så er kravene oppfykt i begynnelsen så jeg føler nok bare at tiden plutselig er veldig knapp når det bare er en måned pluss til jeg har termin:-)

12.08.2013
jente1989
jente1989

Jeg ville tatt det helt med ro! Som sagt, så er det lite babyen trenger helt i begynnelsen:) Jeg hadde omtrent det du har, og fant fort ut at det er veldig kjekt med otri-baby nesesuger, saltvann, baby neglesaks (for oss mammaer som ikke tør å rive av neglene i starten) Hehe.. Små vaskekluter i deilig stoff er også praktisk :) jeg personlig syns de vanlig klutene vi har ble litt "harde" mot huden.. Men slapp helt av, du finner veldig fort ut av hva som er lettest for dere :) Ting kommer til å falle helt naturlig på plass ;)

12.08.2013
jeanettw
jeanettw

Helt naturlig å være spent og ønske å ha alt klart og perfekt! Heldigvis trenger ikke barnet så mye når det kommer. Mest omsorg og mat. En pakke bleier og andre ting finnes lett tilgjengelig i butikken også etter at du har født. Da vet du mer om hva du trenger. Hvis du roer deg, koser deg, med å planlegge så gjør det. Hvis det bare blir stress, så gjør noe helt annet. De neste månedene kommer til å bli fylt av baby. Vogn bør du ha, jeg har ikke brukt tisselaken på mine små. Lykke til! Snart er du verdensmester i å være mamma for ditt barn!

12.08.2013
Rødshagen
Rødshagen
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...