Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Sove i samme seng?

Er usikker på om jeg skal la tvillingene sove i samme seng når de nå snart blir født. Sov deres tvillinger i samme seng eller hver sin når de var små? Er klar over at de må over i hver sin seng når de blir så store at de begynner å vekke hverandre:)

11.08.2013
bolletrynet
bolletrynet

Hadde mine i samme seng i starten men jentungen har er betydelig bedre sovehjerte enn broren sin så han vekte henne ofte. Etter 3 mnd kjøpte vi en seng til, og det hjalp på begge :) De ligger sammen i lekegrinden for å holde de knytta :) Har hørt om de som har tvillinger i samme seng opp til 1,5 år. Det var mine tanker, men mye forandres underveis rett og slett fordi det må passe for deg og dere som de andre over her sier :) Lykke til :)

21.01.2014
MaleneTiana
MaleneTiana

Jentene mine blir roligere av å ligge i samme seng, jeg vurderer når de blir forstore til å sove sammen i senga å lage en lekegrind til seng og få tilpasset madrasser. Men er veldig variert har ei venninne som måtte skille de fra fødselen av:)

14.08.2013
Moi90
Moi90

Jeg lot mine sove i samme seng frem til nå. De sov side om side til det ble for trangt om plassen, så lå de i hver sin ende av sengen til de ble så lange at de sparket i hverandre;) nå er de firemåneder og sover i hver sin sprinkelseng;) du finner fort ut om det passer dem eller ikke:) lykke til:)

12.08.2013
hebnes
hebnes

søstern min fikk tvillinger, og hun lot dem ligge sammen. de ble roligere av det. måtte bare ta på "votter" da det var morsomt å "klore" litt :p

11.08.2013
Becca689
Becca689
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...