sykehusbag og bilsete...

Spørsmål fra en førstegangsfødende i uke 34... Når pakke og gjøre klar sykehusbaggen? Og hva pakker man? Og når bør man sette bilsetet i bilen? :)

10.08.2013
Becca689
Becca689

Pakket min bag da jeg gikk ut i permisjon. Ble til slutt satt i gang og var på sykehuset fra torsdag til tirsdag(mini kom lørdag). Baggy gravidbukser fra H&M var et must for meg, nattbind holdt ikke med tanke på blødning så jeg kjøpte attends 3+ på apoteket. Myke store bind er mye mer behagelig etter fødsel,ekstra undertøy og en ekstra bukse siden mn gjerne ikke klarer å holde seg når man plutselig må tisse eller man blør gjennom. Som barselkvinne blir man vaaarm så lette topper syns jeg var greit, en god amme bh og ammeinnlegg av ull foretrakk jeg,sjokolade eller annen energi og drikke til fødsel, åpne sko type billige ballerinasko fordi beina ble kjempestore med mye vann etter fødsel,lesestoff i form av et ukeblad,kamera og ladere,litt toalettsaker er joballtid greit i allefall en GOD deodorant, klær til minsten såklart. Morgenkåpe og slippers, litt kontanter til kiosken 😉 bilsetet satt mannen i når han skulle hente oss på sykehuset.

29.08.2013
Snehvit81
Snehvit81

Jeg ville nok jeg gjort. Om det noen gang blir flere her skal bagen være klar i GOD tid før termin ;) Lykke til med fødsel :)

19.08.2013
Krijo
Krijo

Okei. Det jeg regnet med. :p men ble liksom ramset opp masse klær pluss hentesett. Så begynte å lure på om det var et eget sett... :p

17.08.2013
hfinngjerd
hfinngjerd

har 5 uker igjen, burde kanskje pakke bagen jeg da? hehe

16.08.2013
Becca689
Becca689

hente sett er jo klær du vil at babyen skal reise hjem i, gjerne hjemme strikket eller lignende

16.08.2013
Becca689
Becca689

Lurt å ha baggen klar en god stund i forveien. Plutselig bestemmer babyen seg for å komme ut før, og det er IKKE lett å pakke med vonde rier. Det fikk jeg erfare..

16.08.2013
Krijo
Krijo

Ser du skriver hente sett til babyen. Hva innebærer dette settet?

16.08.2013
hfinngjerd
hfinngjerd

Den kan du gjøre klar når som helst. Jeg hadde med pysj, body, strømpebukse, ullsokker, teppe og hentesett til babyen. I tillegg hadde jeg ekstra bleier. (Men det trengte jeg ikke) Til meg selv: Store underbukser, amme-bh, nattbind, ammetopper, joggebukse, sokker, innesko, strikkejakke/cardigan og toalettsaker. Et blad og litt drikke kan sikkert være greit. Man er der ikke så lenge, så man trenger ikke så mye.

Bilsetet hadde vi bak i bilen et par uker før termin.

11.08.2013
strikkemamma
strikkemamma
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...