Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

ulike nybegynner spørsmål :)

Hei! Dette lurer vi på : 1) når trenger man å kjøpe inn tisselaken? begynner man å bruke det med en gang? 2) når trenger man madrass beskytelse? 3) bruker dere libero stelleunderlag når dere er borte? er det nødvendig eller finnes det mer økonomiske løsninger når man skal stelle en baby borte?

10.08.2013
jente1989
jente1989

skjønner:) takk for fint svar:) det med atingen og det å ha henne i nærheten på natta har jeg tenkt mye på men barnefaren er så redd for å rulle over henne fordi vi begge ligger veldig urolig om nettene:( jeg trur det blir en natyrlig refleks fordi vi veit hun ligger der men han er forståelig nok veldig redd:-/

12.08.2013
jente1989
jente1989

Tena bed underpad heter de :) fåes på apoteket i forskjellige str. Søk på Google, så ser du det. De bruker jeg når snuppa ligger litt naken, og noen ganger på stellebordet istedenfor håndkle. De er mye mykere enn disse libero engangs.. Hvis barnet sover i egen seng fra starten er det nok like greit å bruke tisselaken ja. Snuppa vår sov mellom meg og pappaen de første ukene, og det gikk veldig greit. Etterhvert begynte vi å legge hun over i egen seng på soverommet vårt, uten problemer. :) Fordelen med å samsove i seng var når hun skulle ha mat om natten, lett å legge til og slipper å ta opp fra seng.. Dette er jo selvsagt opp til hver enkelt :)

12.08.2013
jeanettw
jeanettw

takk for to fine svar :-)   jeanettw : kan du forklare nærmere det med pads? og det med at du trenger madrassbeskyttelse først når barnet skal sove i egen seng? vi tenkte hun skulle sove i egen seng med en gang fordi vi ikke vil vende henne til å ligge i vår. hvordan løste du det med samliv osv? fordeler og ulemper?

12.08.2013
jente1989
jente1989

Eg brukte tisselaken heil frå begynnelsen, som stelleunderlag på reise brukte eg gulpeklut, slik i planell. Tar liten plass og myk og fin. Brukte det også ein del heime på stelleborde, enklere og skyle og vri opp vist uhelle er ute.

10.08.2013
Februar72012
Februar72012

Vi kjøpte tisselaken først nå når snuppa ble 3 mnd, fordi hun sover natta gjennom og når hun da tissen mye om natta er det greit å ha det :) madrassbeskyttelse trenger du vel når barnet begynner å sove i egen seng? Vi kjøpte det samtidig med sengen og madrass, så er det klart.. Libero engangsunderlag hadde jeg i begynnelsen, men nå bruker jeg underlaget som tilhører stelleveska og et pledd.. I sommer kjøpte jeg "pads" på apoteket for hun likte å ligge naken når det var så varmt. Det er mye billigere, og du får de i mange forskjellige str. Det er sånne som blir brukt mye på eldrehjem og sykehus i senger :)

10.08.2013
jeanettw
jeanettw
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...