Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Overraskende graviditet?

Jeg fant ut at jeg var gravid, så jeg dro til legen og fikk time på sykehuset. Og da fikk jeg vite at jeg var 15 uker på vei. Jeg har ikke merket at jeg var gravid i det hele tatt, har ikke hatt noen symptomer på det. Flere som har vært i samme situasjon? Så akkurat nå småstresser jeg litt med alt, planlegging og alt som skal skje fremover. Dette er min første, så er greit å snakke med andre også :)

07.08.2013
juliemo
juliemo

Jeg gikk på psprøyta når jeg ble gravid.. Tok den til riktig tidspunkt hver gang! Så ble et stort sjokk. Var midt oppi studier, flytting og oppussing, men alt gikk bra :) nå er snuppa 3 mnd og kunne ikke hatt det bedre :)

14.08.2013
jeanettw
jeanettw

Jeg ble også gravid på p-piller, Så det kom som et sjokk på oss. Var redd, usikker og fortvilt. Mange spørsmål som raste gjennom hode mitt. Er i uke 33 nå og gleder meg masse til lille jenta kommer. :) lykke til videre og kos deg med graviditeten :)

14.08.2013
0marry0
0marry0

Jeg har gått på p-piller i 5år, men siden jeg ikke stoler på p-piller så tar jeg jevnlige graviditets-tester.. Jeg har tatt 15negative tester siden mai og for 3uker siden fikk jeg en positiv, og gikk til legen min for å sjekke. Jeg var gravid og fikk time på sykehuset, der tok dem vaginal ultralyd på meg og fant ut at jeg var 20uker påvei.. Jeg har ikke merket noenting, annet enn at jeg har vært mye sliten og trøtt :p Nå surrer det i hode og jeg stresser med å finne ut hva som trengs.. Har fødselsangst, gruer meg veldig! Jeg er lærling, så mye surr på jobben også, men alt ordner seg hvis man står på og får ting gjort! :)

14.08.2013
Tonemie
Tonemie

rart det der med prevasjon også. har selv brukt p-ring, så enten har jeg vært uforsiktig eller så har det bare ikke funket. Men har vel egentlig ikke gådd helt opp for meg ennå at jeg er gravid.
Men var utrolig godt å se den lille på ultralyd. Man forventer ikke at man er så langt på vei heller.
Men det blir bra, begynner å glede meg nå! :)

07.08.2013
juliemo
juliemo

Jepp :) hadde det litt sånn jeg å :) men jeg var bare 12 uker på vei da :) gikk på P-piller så det kom som et sjokk. Nå er gutten min 7 mnd og det har vært helt fantastisk flott :) jeg er uendelig glad for at det gikk seg til slik og at vi har blitt en lykkelig liten familie. Så gratulerer!! Du har mye å glede deg til :)

07.08.2013
Line 87
Line 87
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...