svigermor prøver å ta kontollen

hei !!!!! jeg har ett lite problem som jeg håper dere kan komme med tips til ! jeg har en svigermor som hater meg, hu bare snakkaer dritt om meg når hu er her eller samboren min er hjemme hos de , men etter jeg ble gravid så prøver hu å ta fulstendig kontroll ... hu har finni navn til babyn , klær og seng til babyn og sier at hu ska komme hit hver dag eller at jeg ska komme dit sånn at hu kan passe eller "hjelpe" meg med babyn! samboren min jobber på sjøen så er 14 dager borte i mnd så prøver hu også og hite til at jeg kanskje har vært utro så d er jo ikke sikkert d er ha n som er faren så jeg er redd for at når babyn kommer til verden og hvis hun ligner på meg ( med mørkebrunt hår, brune øyne og litt farge i huden ) så kommer hu ihvertfall til å mase om det og kanskje tilogmed be om dna-test =( hu har også satt "krav" på hvor ofte og hvilken høytider vi må være der og hvor ofte hu ska ha  babyn... hva ska jeg gjøre ?? hva ska jeg si ??

13.07.2013
Stinemagn
Stinemagn

Hvor blir det av samboer'n din oppi dette? Selvom det er vanskelig, så må han vel se at du trenger støtte og trygghet... Mer nå enn noensinne mest sannsynligvis :) vet gutter synes det er vanskelig å ta opp ting med sin mor, men det virker jo som om ho er skikkelig ekkel mot deg, og sånn skal det ikke være! Trist at forholdet deres skal være så vanskelig , når noe av det mest fantastiske skal komme til verden, og man skal kose seg :-( masse lykke til! Hilsen Meg :)

14.09.2013
Piamor89
Piamor89
Baby på 15 måneder

Jeg hadde aldri latt den drittkjærringa passet babyen DIN. D kommer du til å kjenne fort, du gir henne ikke fra deg:) Jeg hadde gitt denne svigermora fra helvette en tirade uten sidestykke. Ikke hør på a, det er ditt barn og dine avgjørelser! (Jeg sier ditt, det er selvfølgelig deres barn, men mammaer har siste ord) Sett deg i respekt hos denne dama før babyen kommer, da vil d gå mye lettere:) Du skal ikke bekymre deg for dette nå som du er gravid og etter fødsel er det siste man trenger en tyrann som bestemmer alt. Du vet best! Og la din mann ta en prat med mora si!! Typisk mannfolk å ikke ville prate med mor si om sånt, men dere er snart 3 og han bør være lojal mot deg og lille spire i magen:) Håper d ordner seg fort! Klem:))

15.07.2013
tinajoha
tinajoha

jeg har ingen svigermor som prøver å ta kontrollen, men en mor derimot. Det jeg har gjort er at jeg har vært klar å tydelig fra starten av. Har sagt ifra om hva som er greit og ikke greit på forhånd, men har selvsagt måtte gjenta meg, hehe, da hun stadig prøver, og så pleier hun å svare meg "jeg har hatt unger selv, så har vært gjennom dette npen ganger"(vi er 5 søsken, så joda, men det er over 20 år siden). så da må jeg minne henne på at hun er min datter, og jeg er takknemlig for innputt, men til syvende og sist er det mine avgjørelser.

15.07.2013
marew89
marew89
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...