Fortvilet.

Jeg har siden jeg fikk min kjære sønn ammet fult. Greit til å begynne med så ble jeg sår som alle andre. Dette ordnet seg og vi kunne virkelig begynne å kose oss når vi ammet. Nu har vesle gutt begynt å suge så hardt at det gjør ondt og han biter sammens rundt brystvorta og snur på hode. Jeg har prøvd å holde igjen hode hans uten større hell. Så som dere skjønner så begynner det å gjøre veldig ondt igjen å amme. Jeg ønsker å amme lengst mulig. Så er det noen her som har forslag til hva jeg kan gjøre for at vi skal få tilbake kosen under ammingen?

08.07.2013
Torunn8320
Torunn8320

Ta det opp med helsesøster på 6 ukers kontrollen, evt ta kontakt med ammehjelpen.no

18.07.2013
Tigergutt1
Tigergutt1

Melka kommer gjerne allerede før han har fått tak ettersom at han ikke får tømt meg.

13.07.2013
Torunn8320
Torunn8320

Han er nu 3 uker. Har ikke noe å si om jeg ammer han inne på soverommet med dempet belysning helt alene eller om det er mye liv å støy rundt meg. Han holder på å suge hardt og biter helt fra han har fått tak til han er ferdig. Han tømmer heller ikke brystene for melk når jeg ammer. Samt at når han sir seg ferdig med det ene bryste så vulkan ikke ta det andre. Har da sjekket om jeg har hatt melk igjen i det han har ammet ifra og det har enda vært en god del melk igjen.

13.07.2013
Torunn8320
Torunn8320

hvor gammel er han. jeg har en på 3 mnd som er sånn.han blir gjerne sånn hvis det tar for lang tid før melka renner(da kan man få syntocinon-nesespray fra legen), eller det er for mye støy rundt han (tv, mye lys, lyd) eller at han har drukket ferdig et bryst og når han må jobbe for den fete ettermelka så blir han utrolig og drar i puppen for å få ut mer..

11.07.2013
Tigergutt1
Tigergutt1
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...