Alkohol

Når e d "lov" å gå ut eller drikke alkohol etter fødsel? Alle har forskjellig meining om dette, någe meine du ska vente et år mens andre syns d e greit å ta seg en fest itte en Mnd... Ke meine du ??

05.07.2013
Beatenolsen
Beatenolsen

E mye sånn fram å tbage , mn eg amme ikke lenger for e blitt sår på begge brystene å fått en liten betennelse i begge :/ e grusomt vondt. D som eg jør e at an får erstatning og d som eg klare å pumpe . Mn e ikje bare bare å få ut någe melk når en sitte me smerter kver gang du trykke på :/ tror nok ikje eg går ut me d første mn greit å vite ke andre jør :)) blir liksom anderledes denne gang når an e prematur... Så an far får ta en fest for mg og ;P

05.07.2013
Beatenolsen
Beatenolsen

Jeg mener at 1 mnd er litt for tidlig, men man behøver heller ikke å vente til man er ferdig med å amme. Det kan ta opp til 1 år før man er ferdig med det, og om du har noen som står babyen nært som har mulighet til å passe en natt når den er rundt 2-3 mnd syns jeg det er greit. Det er jo noe som heter brystpumpe så om man passer på å pumpe nok så skal ikke det være noe stress :)

05.07.2013
Sus3n
Sus3n

Eg er for å vente til du er ferdig å amme når enn det er. Kan jo ta ein fest uten å drikke alkohol.

05.07.2013
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...