Erfaring med mødrehjem?

Hei :) Jeg lurer på om det er noen av dere som har erfaring med mødre hjem? Må på Vilde familiesenter med en gang ungen kommer (om 14 dager(?)). Jeg har bare hørt negative historier om foreldre som har mista barna sine og dette har skremt meg alt for mye. Hvis du har erfaringer med det, så fortell gjerne hva som skjedde og hvorfor. Hva slags ting må du være ekstra nøye på? Hva er det de følger ekstra godt med på? Har 1000 spørsmål til, men tror det holder med disse først. Blir takknemlig for alle svar :) *Redd og bekymra*

30.06.2013
Marthe Susann
Marthe Susann

Ble nysgjerrig nå!
Hvordan gikk det på mødrehjemmet?

02.02.2017
Liberolone
Liberolone

Tusen Takk for svar! :) grunnen til at jeg må dit er på grunn av økonomi og leilighet, og det barnevernet mener er grunnen er bare fordi de ikke tror jeg ikke klarer å ta ansvar for det fordi de syns jeg er umoden selv om de bare har snakka med meg en gang, så jeg er egentlig ikke sikker på grunnen. Jeg er fast bestemt på at jeg skal klare det, men har hørt noen av tingene de ser på og syns det var litt ekstremt. Men skal gjøre alt jeg kan og samarbeide med de! :)

01.07.2013
Marthe Susann
Marthe Susann

Hei! Jeg har ingen personlig erfaring med mødrehjem, men kjenner til personer som har vært i situasjonen. Nå hvet ikke jeg hvorfor akkurat du må på mødrehjem, men det jeg kan si er at hvis du tror på deg selv om at du kan ta vare på barnet ditt, og gjør det som er best for barnet så har du ikke noe å frykte. På mødrehjem følger de med på hvordan du klarer og ta vare på barnet. Fjøra ditt beste og vær samarbeidsvillig, lytt til deres råd så skal du se det går bra:-) di er ikke ute etter å ta barnet ifra deg, det er siste utvei. Lykke til!

30.06.2013
januarmamma89
januarmamma89
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...