Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Vaskemiddel til tøyvask

Hei! Hvilke vaskemiddel bruker dere til tøyvask og er dere fornøyd med den (fjerner den flekkene godt)? Får snart en baby i huset og da lurer jeg på om jeg kanskje skal bytte fra omo til noe annet som er sterkere mot flekkene og kanskje skånsommere for huden....

27.06.2013
warda27
warda27

Her brukes neutral og gallesåpe :)

13.08.2013
Line 87
Line 87

Her brukes det omo eller neutral siden jeg ikke tåler blenda eller andre vaskemidler. Får utslett av det midlet de har merket med allergivennlig... :p samme reaksjon får jeg når jeg har brukt comfort skyllemiddel.

09.08.2013
Sissrosnes
Sissrosnes

Jeg bruker neutral, og er veldig fornøyd med det :) fjerner så og si alt :)

02.08.2013
mina1985
mina1985
Barn på 1 år og 9 måneder

det som alltid fjerner flekker er gallesåpe!! trust me:) får kjøpt både flytende og såpestykke på claes olsson. jeg har tatt en sprayflaske med litt flytende gallesåpe, blandet med vann, som jeg alltid har stående klar til å spraye på flekker :) spre ordet videre, unner alle å vite om denne vidundersåpa:) kan forøvrig vaske alt! sølete hender, flekker på gulv/tepper... ja hva du vil igrunn!

27.06.2013
Becca689
Becca689

Men glemte å nevne: På vanskelige flekker har jeg brukt å spraye flekkfjerner på flekken før jeg hiver det i vaskemaskinen. Jeg har ikke hatt problemer med flekker før hun begynte å spise mat, da var det bare å finne fram hvert eneste flekkfjerningstriks i boka. (Babygulp og det som verre er til de minste som vaskes innen 1-2 dager går bort i vask uten videre).

På veldig vanskelige flekker (tomat, banan...) har jeg tydd til Oxiclean eller hva det heter. Tar på pulver over hele flekken, våter denne og gnir tøyet mellom fingrene. La virke en stund, og hiv på vask

27.06.2013
Line
Line

Til tøybleier anbefaler de flytende vaskemiddel for det etterlater ikke like mye rester i stoffet som kan irritere huden i hvert fall. (Brukte kombi tøy- og papirbleier).

Så vi brukte mye Blenda sensitive flytende i starten på alt av vask, men har gått over til Blenda sensitive pulver til klesvask siden 4,5 kg pakke ofte er på salg. (OBS, Felleskjøpet, andre storinnkjøpsbutikker). Til ull har Milo kommet med en parfymefri versjon.

Nesen til de små er supersensitiv, så kan være greit og styre unna alt som inneholder parfyme av flere grunner enn at det kan irritere huden.

27.06.2013
Line
Line
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...