navn på barnet, hva syns dere?

Hei! Jeg er gravid og skal ha i januar:-) jeg og min kjære sitter og diskuterer navn, og tenker litt på Olaug! Hva syns dere, er dette navnet for gammelt? Eller liker dere det?

23.06.2013
januarmamma89
januarmamma89

Hei januarmamma89 =)

Olaug er ett fint navn selv om det er ett "gammelt" navn. Min bestemor het Olaug =)
Vi er også på utkikk etter "gammeldagse" navn til den lille, og siden vi ikke vet om det er jente eller gutt enda, så leter vi etter navn til begge kjønn.
Sliter mest med å finne jentenavn, må innrømmes ^^

20.08.2013
Lothelia
Lothelia

Så fint navn! Vi valgte navnet Ellen til vår datter som er 4 uker. Vi valgte å ikke fortelle familien hva navnet ble før etter fødselen siden vi ikke orket noen eventuelle negative tilbakemeldinger. Det er jo så fint med gammeldagse navn! :-) håper dere velger Olaug til slutt.

01.08.2013
Synnebj
Synnebj

Ja, det er jo et gamelt navn, men det er jo det som er så fint. Men jeg syntes det er nydelig! Det skal sies at jeg liker alle navn med O. Vet ikke hvorfor :) Hos meg blir det Oline eller Olvar, hvis jeg ikke ombestemmer meg om en stund...

30.07.2013
Martamor
Martamor

Jeg synes dere skal gå for det dere ønsker. Vi har selv valgt ett spesielt navn på vår gutt (Aimé Victor). Dere må gå for det dere føler at passer deres barn,men vær obs på en ting å det er at hvis dere bestemmer dere for ett navn før fødselen så kan det være at dere ombestemmer dere når dere ser barnet. Lykke til!

25.06.2013
Torunn8320
Torunn8320
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...