Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Barnevogn, Emmaljunga

Hei! Noen som har erfaring med Emmaljunga Mondial m/Duo S understell? Og er det noen her som kjenner til forskjellene mellom denne og Emmaljunga EDGE m/Duo S understell? Er forvirret... Setter pris på tilbakemeldinger;-)

02.06.2013
warda27
warda27

Mondial og Edge er samme vognen, men det medfølger noe mer utstyr og et annerledes utsende ("mer eksklusivt") på Mondial.

Jeg har Mondial med classic chrome understell, og har ikke treget et sekund på vognen. Vi bor omtrent midt i Stavanger sentrum, og savner hverken svingbare hjul eller mindre vogn. Kommer oss kjempegreit fram på alt fra holkeføre til brostein.

Søsteren og broren min har kjøpt samme vogn og oppsett, og er også kjempefornøyd.

Løper du emmaljunga,så er mitt beste tips å droppe regntrekket og heller kjøpe Teutonia sitt http://lilleprinsen.no/Regntrekk/allverstrekk Synts regntrekket var av dårlig kvalitet, og når man går over til sportsdelen og småen stikker hodet ut var Teutonia sitt mye bedre.

27.06.2013
Line
Line

http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/144054393-noen-som-har-erfaring-med-emmaljunga-duo-s-understell/

Håper dette kan være til hjelp for de som er i samme situasjon som meg.

13.06.2013
warda27
warda27

Kommentaren er fjernet av forfatteren.

09.06.2013
warda27
warda27

Hei! Eg har duo Edge med s understellet. Var superfornøgd med vogna første vekene! understellet er veldig lett og det er ingen problem å slå det sammen og løfte det inn i bilen. Men, har no brukt vogna i seks veker, og opplev at dei to svingbare hjula framme er svært vinglete når eg går ute, redulterar i at heile vogna ristar og eg må sette på låsen (slik at dei ikkje kan svinge) for i det heile tatt å kunne gå ute... Dette er veldig irriterande. Reklamerte på dette no i veka og det skal ha blitt ordna (har ikkje prøvd den etterpå). Kan godt hende eg var uheldig og fekk eit defekt understell, men ein kan jo ikkje vere sikker. Tenkte dette var greitt å vete, du kan jo spørre i butikken om det er fleire som har opplevd dette før du eventuelt kjøper vogna. ;) Ps. Alt anna med vogna er supert!

09.06.2013
LykkelitaMai
LykkelitaMai

Ikke kjørt den på vinteren, men det er ganske store hjul på den, så er rimelig sikker på at det skal gå bra :) hadde det på min forrige vogn også, (ikke emmaljunga) og det var ikke noe problem :) Jeg rett og slett ELSKER den vogna jeg har nå :D har ikke noe negativt å si om emmaljunga og anbefaler det på det sterkeste ;D

04.06.2013
mina1985
mina1985
Barn på 1 år og 7 måneder

Så den var ikke trøblete å kjøre med i vinterføre...? D står mellom emmaljunga og Hartan racer gt for de som kjenner til den... Men det er litt større sjanse for at det blir en emmaljunga for det er det merke butikkene selger mest av for tiden... Takk for tilbakemld!

03.06.2013
warda27
warda27

Jeg har emmaljunga Edge duo s, og elsker vogna mi, men kan ikke påstå at jeg vet om det er noen spesiell forskjell egentlig :o

03.06.2013
mina1985
mina1985
Barn på 1 år og 7 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...