Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Er det normalt å være så trøtt, sliten og lat?

Hei Er i uke 20+2 (førstegangsfødende med tvillinger), de siste 3 ukene har jeg kun gått på jobb (sitter på kontor), gått hjem, ligget på sofaen og så lagt meg kl 2200. I helgene orker jeg mer, da får jeg gått tur med hunden, trent litt hjemme (øvelser fra kiropraktor for å forebygge bekkenløsning, da jeg har store sjanser for å få dette, burde trent oftere). Vanligvis er dagene mine veldig fylt opp, trener vanligvis 3 ganger i uken styrketrening, gått på yoga 1 gang i uken, tur med hunden hver dag og nå ingenting. Orker ingenting, noen andre som har det sån eller hadde det sån? I tillegg har jeg diabetes 2 og må nå gå på insulin, så jeg vet ikke om dette også påvirker den enorme latskapen min for tiden. Erfaringer? Har så dårlig smavittighet for alt som burde vært gjort og ikke blir gjort. Mannen jobber i huset for å få det ferdig til sept/okt, noe som går utover den stakkars hunden vår som får lite tur (vel er han 16 år, men veldig sprek for alderen). Hvordan har dere andre det? Bør jeg gi meg et spark bak og komme meg opp av sofaen eller er det litt normalt å ha det slik?

28.05.2013
blubli
blubli

Hei! Jeg venter også tvillinger! :o)) Er 19 uker på vei og kjenner meg vEldiG igjen! Var veldig trett de første 2 månedene, så fikk jeg energi igjen. Men på UL mandag ble det et sjokk at det var tvillinger, så da var det som å "skru på en knapp igjen" går på jobb, kommer hjem, lager middag og er sammen med min sønn på 4 år en stund før han skal legges - så er det sofaen resten! Jeg har diabetes 2, men har sluppet insulin foreløpig.. Men all den latskapen gjør meg ikke overbevist om at jeg slipper unna denne gangen ang insulin. Fikk dab.2 i 2005, så hadde dette i forrige svangerskap også uten å bruke medikamenter, men da trente jeg..
Nå er jeg bare en lat "sofagris!"

27.06.2013
gauksrud
gauksrud

Jeg er også gravid med tvillinger og er 20+1 på vei, og kjenner meg veldig godt igjen. Jeg ble veldig dårlig de første ukene i svangerskapet, så jeg gikk av med tidlig permisjon fra utdanningen og går derfor mye hjemme om dagen. Jeg har ikke diabetes, men jeg merker at jeg blir veldig mye fortere trøtt og sliten nå enn før. Jeg kunne sikkert lagt meg kl 19 om kvelden, men prøver å holde ut så lenge jeg kan. Noen dager er verre enn andre, andre dager har jeg mye energi. Jeg tenker at det er viktig å hvile når kroppen sier ifra om det, også får man heller ta igjen med trening og andre gjøremål de dagene man har energi til det:)

01.06.2013
madilen89
madilen89

Hei! Jeg hadde det på samme måte, var veldig sliten og trøtt. Det gikk heldigvis over etter uke 28, da jeg ikke fikk jobbe etter det. Jeg jobber selv til vanlig på kontor-orket ikke mye og sov svært mye. Jeg fikk guttene 02.04.13.

29.05.2013
hebnes
hebnes

Jeg venter ikke tvillinger. Er i 25+4 men har vært konstant trøtt å sliten. Begynner bli mitt bedre men fortsatt veldig slitt å må manne meg opp å gjøre ting.

29.05.2013
boppinggirl87
boppinggirl87
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...