Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

hjemme fra sykehuset

Hvordan var det for dere å komme hjem og  starte livet som mamma? Hvordan syns dere at det har gått?

21.05.2013
Siljees
Siljees

Synes det var deilig å komme hjem fra sykehuset. Jeg liker ikke å være på sykehus å blir stressa av det. Så når jeg kom hjem kunne jeg endelig nyte tiden sammens med den lille prinsen. Så skal det jo da og sies at dette er min andre.

08.07.2013
Torunn8320
Torunn8320

Jeg syns det var kjempe "skummelt" å dra hjem, samtidig som jeg følte/føler meg så ensom, er alene mor, og har ikke noen venner som har barn. alt er så nytt, og man er liksom så veldig usikker. Skal på barselgruppe til neste uke, og har litt blannede følelser. vet ikke helt om jeg gruer eller gleder meg. Har også slitt veldig med matlysten, fra jeg fødte som nå er 12 dager siden har matlysten vært veldig fraværende. er ikke noe deprimert eller noe sånt, så aner ikke hva det kan komme av :( må tvinge i meg litt mat, så jeg får i meg noe i løpet av en dag, og syns det begynner å bli litt skummelt.

30.05.2013
Siljees
Siljees

Det var nedtur å komme hjem med førstemann! Og samme dag kom barseltårene. Den første tiden var ikke så bra for meg, men det gikk seg så bra til! Jeg fikk litt for lite besøk og ble litt ensom. Var første barnet og jeg kunne jo ingenting:( Ikke lett når pappa hele tiden måtte jobbe overtid også. Hun ble i tillegg født i okt og mørketiden stod for døra. Vi kom oss på babysang tidlig og det hjalp mye.! Da fikk jeg spurt og gravd alle mammaene der. Alle har tid til deg og det var sosialt. Babyen kosa seg:)

27.05.2013
tinajoha
tinajoha
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...