Negativ test og mens uteblitt i 3 uker. gravid eller ikke?

I dag er det tre uker siden jeg skulle ha hatt mensen- som ikke gir noen tegn på at den nærmer seg engang. Jeg har vært plaget med smerter nede i magen og med kraftige blødninger tidligere, men jeg har så og si alltid fått mensen på dagen jeg har ventet den. Jeg har i den siste uka vært kvalm, trøtt heele tiden, luktesansen er helt sinnsykt god for tiden og jeg har hatt kramper i leggene. Men jeg tok test i dag hos lege og den viste negativt (ble ikke bare litt skuffet).. Noen som vet hva det kan være? Kan jeg være gravid? Eller er det bare litt tull i systemet mitt?

08.05.2013
norjoh
norjoh
Planlegger

Hvordan endte dette?

17.09.2021
Siljeeee
Siljeeee
Barn på 1 år og 10 måneder

Jeg er i akkurat samme situasjon. Nå er det seks uker siden eggløsningen da vi prøvde, og jeg har ikke fått mensen. I går skulle jeg hatt den for andre gang. Jeg har tatt flere urinprøver, den siste i dag tidlig, og alle viser negativ. Blodprøve for en uke siden hos legen viste også negativ. Så det er rimelig frustrerende. Jeg håper jo.

Har lest litt om dette på nettet, og funnet ut at noen kvinner produserer lite hcg i begynnelsen, selv om de er gravide. Noen får ikke positiv test før etter fem-seks uker, andre fikk ikke positiv test før etter 5 mnd!

Jeg har ikke mange symptomer, kjenner noe nede til venstre i magen, noen "sting" av og til. Ikke kvalm, ikke trøtt, må ikke på toalettet ofte, og spiser ikke mer heller. Så det er jo litt rart dette her. Tenkte å bestille time til ultralyd, kanskje se om "det er noe", litt nervepirrende det også. Vil så gjerne være gravid!

30.06.2014
Benedicte70
Benedicte70
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...