Passer for noen! Tips :)

Vi har hos oss funnet ut at det og holde på rutinene for legging og mating er gull verdt for å ha ei super blid og opplagt frøken! Hun er så mye mer fornød når alt går etter "planen"! Tror dette er induviduelt for alle små barn, men dette er så viktig for oss :-) Vi begynte med ganske faste rutiner allerde fra 3 måneders alder, fordi hun da begynte å sove hele natten uten mat. Og dette har vi forstatt med! Det kan by på STORE utfordringer når vi f.eks. skal på besøk til besteforeldrene eller andre, da vi MÅ være hjemme til frøkna skal legge seg klokken 6! Og at hun har faste sovetider på dagen! Alle skal bry seg, de vi er hos skjønner ikke hvorfor i alle dager det er så nøye, den ene dagen vi er borte, for det er vel ikke så farlig når hun er så liten(hun er nå 6måneder)! Men hvis vi gjør det har vi ei frøken som våkner mange ganger om natten, sur, grinete, rett og slett ugrei å ha med å gjøre! Vi har stått på vårt siden dette er så utrolig viktig for oss! Får masse negative og noen posetive kommentarer på dette! Hva funker for dere?! :)

18.04.2013
Renate91
Renate91
Barn på 2 år og 2 måneder

Her har vi også faste rutiner:) han sover ofte nesten hele natten og får da siste maten før legging mellom 18.30-19. Våkner da ofte i 6 tiden og får mat igjen og sovner som oftest igjen. Våkner av og til tidligere. Han får MME og får da mat til faste tider og sover også til faste tider på dagen men han er da trøtt når han legger seg da. Dette funker bra for oss og har hatt disse rutinene en stund nå, han er 3 måneder nå:)

28.04.2013
tro1986
tro1986

Skulle ønske vi hadde bedre rutiner, men her er liksom ingen dager like. Gutten min på snart 4 mnd kan sove masse er døgn og nesten ikke noe neste. Vanskelig å forholde seg til...

27.04.2013
Line 87
Line 87

Uansett hvor gammelt barnet er så er rutiner viktig etter min mening. Greit det er ikke bestandig like enkelt men det er fortsatt viktig.

26.04.2013
Torunn8320
Torunn8320

Rutiner er gull verdt om man får til det :) har en på 3mnd som også har gode rutiner, sover fra 19.30-06.00 ca. Det vi har gjort hele tiden er å ta med vognbaggen overalt, så legger man bare han oppi den hvis han skal legge seg :) ingen rutiner ødelagt her foreløpig (drevet sånn fra starten av). Men synes dere skal gjøre det dere føler er riktig. Bare dere som vet hva som funker best for dere :)

22.04.2013
Tessmaless
Tessmaless
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...