Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Spark i magen! Prøver det å fortelle noe?

Er det virkelig bra at barnet sparker mye? Jeg begynner nesten å tvile litt. Jeg kjente spark for første gang da jeg var 17+0 uker på vei. Det var utrolig svakt, og jeg kjente det mest sannsynlig fordi jeg lå helt stille og konsentrerte meg skikkelig. En uke etterpå hadde jeg kjent to spark til. Etter det kom det noen få hver dag. Da jeg var 19+0 uker på vei var vi på ultralyd. Jordmor sa at vi hadde ei lita tulle som var veldig aktiv og at jeg kunne kjenne spark så tidlig, fordi mokaken har festet seg bak barnet mot ryggen. Den pleier oftest å feste seg mellom barnet og magen slik at den fungerer som en slags demper for spark. Så jeg var heldig sånn sett :) kommer an på hvordan man ser det. Og om jeg mener det samme når sparkene blir sterkere :p Nå som jeg er i uke 20+2 kjenner jeg det omtrent hele tiden! For tre dager siden var hun oftest ikke aktiv før midt på dagen til kvelden, men nå er hun like livlig fra morgen til kveld!! oppe og nede og fra siden til andre siden! Noen spark er svakere enn andre og noen ganger er det sånne skikkelige slag. akkurat nå tror jeg at jeg kan kjenne det på utsiden av magen også! Men det er bare av og til... Kanskje vi får ei skikkelig muskelbunt? :p Men skal de sparke så mye?? Flere som kjenner så mye?? Prøver det å fortelle at det ikke tåler noe jeg spiser f.eks? Er det bra eller dårlig?

18.04.2013
Lihaval
Lihaval

Helt normalt! Sparkene blir en del av hverdagen din, og noe du kommer til å savne når hun er ute!

19.04.2013
andreagdg
andreagdg

Ja! Vi kjente det utenpå magen i går!! Han blei litt sjokkert :p hehe!

19.04.2013
Lihaval
Lihaval

Husk at d er helt normalt at man ik kjenner bevegelse en dag:-) men ik flere dager! jeg er i uke 26 og kjenner myye bevegelse! veldig godt utenpå også nå, moro for far:-) d kan være dager innimellom som jeg ik kjenner fult så mye:-)

19.04.2013
baby2013
baby2013

Det høres helt vanlig ut. For selv om barnet sover så beveger det jo litt på seg. Du har ikke noe å bekymre deg for før du ikke kjenner bevegelse på en hel dag. Lykke til videre å kos deg masse. :-).

18.04.2013
Torunn8320
Torunn8320
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...