Kraftig blødning

Idag våknet jeg opp med kraftig blødning:(( jeg er gravid i uke 6. Har vært hos legen og han mente at det var spontantabort men ikke 100% sikkert. Skal på UL imorro for å se om d er SA eller ikke.. Jeg har blødning men ikke så mye smerte.. Veldig lik mensen, ik så mye smerte.. Jeg er veldig veldig lei mg og er helt knust:( d er min første graviditet og vi hadde gledet oss masse :(( nå vet vi ikke hva som skjer:(( er det noen som har opplevd tilsvarende situasjon og likevel fullført svangerskap? Har virkelig ikke lyst å miste mitt første:(( ( jeg har forresten dysleksi beklager diktat feil).

10.04.2013
sonia1987
sonia1987

Det gikk ikke så bra her. SA i uke 12. Men blir fulgt opp på sykehuset, og alt er forhåpentligvis ute nå. Bare å prøve igjen! :-)
Bedre at det skjer nå enn nærmere/under fødsel...

11.01.2014
marirappa
marirappa

Leste innlegget først nå... Håper det har gått greit med deg...

Jeg har akkurat vært gjennom en SA, var gravid i uke 9 da vi valgte å ta en UL, hadde hatt noen små blødninger, men håpet at alt skulle være bra. UL viste graviditet, men bare et lite "egg" el. Legen sa at enten var det en SA eller så var jeg bare 4-5 uker på vei. Det siste alternativet visste jeg ikke kunne stemme siden det var 5 uker siden jeg hadde tatt en positiv graviditetstest.

Jeg ventet en uke og gikk på ny UL, da var det bare en tom fostervannssekk. Fikk med meg piller hjem som skulle drive ut det siste. Lå i går og blødde ut rester i går.. heldigvis ingen smerter, bare svimmel av stort blodtap... kontroll i slutten av neste uke, så håper alt er ute slik at vi kan prøve igjen...

Kjip opplevelse, men trøsten er at kroppen selv ordner opp slik at man slipper å føde barn som ikke er levedyktige... en mager trøst....

10.01.2014
Randi78
Randi78

Leste i dag å lurer på hvordan det har gått. Håper det har gått bra. Lykke til!

08.01.2014
Torunn8320
Torunn8320

Godt å høre :-) ble legevakt på meg i går kveld, da det ble større smerter og blødninger utover kvelden. Ultralyd i morgen for å sjekke om alt er som det skal. Merker at jeg har forberedt meg på at det kan ha gått galt. Men vi får nå se. I såfall får vi bare lage en ny :-)

06.01.2014
marirappa
marirappa

Jeg hadde smerter og blødninger store deler av svangerskapet, men alt har gått helt fint :-) Sitter her nå med ei vakker lita prinsesse i armene :-)

05.01.2014
Lykkeliten10
Lykkeliten10

Litt usikker her. Har hatt litt blødninger nå, i 3-4 dager. Litt mindre enn vanlig menstruasjon. I tillegg har jeg kjent litt mild smerte i magen, som en mild menstruasjonssmerte. Er gravid i uke 12 og lurer på om det er normalt? Eller kan det være "farlig"? Har allerede legetime om 4 dager og ser det an frem til da.

05.01.2014
marirappa
marirappa

Jeg var vel ikke lengre på vei selv, da jeg fikk kraftig blødning og smerter selv. Jeg dro på legevakta, han sa det var spontanabort, men fikk henvisning til sykehuset. Der sjekket dem det ut og ett hjerte slo :) men det var viss antydning til at om det var meninga, så skulle det vært to.

17.04.2013
Tessmaless
Tessmaless

Jeg hadde store blødninger da jeg var rundt 10-11 uker på vei, legen min sa det var spontanabort, og jeg var knust, men da jeg kom på sykehuset dagen etter fikk jeg se babyen på ultralyd. Det var nemlig morkaka som la foran livmoråpningen, og har blødd en del etter det også, men roet seg nå. 
Så det trenger ikke være spontan abort, men kan jo være det. Men du blir sjekket nøye på sykehuset! Lykke til på sykehuset!

11.04.2013
Krijo
Krijo
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...