Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Trim i slutten av svangerskapet

Hei alle sammen!  Jeg befinner meg i 35 uke og har vært aktiv hele svangerskapet igjennom. Jeg er eier av to store hunder, som begge trenger turer og trening hver dag, noe som gjør at jeg sikkert har ruslet halvannen time om dagen... ja det vil si helt til nå. Nå er jeg blitt tung, er ikke alltid i like god dagsform, kjenner barnet "presse på" bekken etc og er rett og slett ikke like kvikk og rask. I den forbindelse lurer jeg på: Hvor mye trimmet dere den siste mnd av svangerskapet? Skal man lytte til kroppen eller "tvinge" seg ut på tur for å få den mosjonen alle snakker om at er så viktig, da den gjør fødselen lettere?  Mvh Nina

10.04.2013
NinaBE
NinaBE

Jeg har trent 2-3 ganger i uken frem til nå er i uke 34. da fikk jeg beskjed om at jeg måtte slutte grunnet til at kynnere øket på. så nå går jeg til jobben som kun er 10 minutter unna og har en jobb hvor jeg ikke sitter så mye stille. det høres lite ut, men kroppen er ferdig når jeg har kommet hjem fra jobben. Jeg kjenner at ting har blitt betydelig tyngre, og for meg er det litt sårt siden jeg trente såpass "hardt" fra før, og er liksom vandt til det. også orker jeg nesten ingen ting nå. Men så lenge jeg får gjort litt så tenker jeg at det er bedre enn ingenting. Har noen noe tips om trening man kan gjøre med tanke på smerter i bekken/korsrygg? noe som forebygger eller minsker smerter litt?

10.04.2013
Siljees
Siljees

Jeg holdt meg i aktivitet til noe dager før jeg fikk første mann. Å prøver å gjøre det nå med nr to også. De fleste sier at det blir en lettere fødsel hvis man holder seg i aktivitet. Men viktig å høre på hva kroppen sier også.

10.04.2013
limy89
limy89
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...