Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Gravid i syden

Hallo damer:-) kjæresten min og jeg har tenkt oss ei uke til syden nå i slutten av april! Jeg bare lurte på om noen her inne har vært i Syden som gravid før? Noe spesielt vi bør tenke på/ha med oss? Spesiell solkrem osv? Takk for svar:)

07.04.2013
Idachill
Idachill

Jeg var i Bulgaria i uke 16 og 17. Passet på frukt og grønt uten skal, gjennomstekt mat, og fløte is. Var veldig varmt så passet på å bade hvertfall en gang i halvtimen når vi var på stranden. Kos deg masse! Det går så bra!

15.04.2013
andreagdg
andreagdg

Vi var på Kypros i uke 29. Spiste mat som var stekt og lå under en parasol på stranda. Veldig deilig med ferie, sol og bading. Anbefales!

15.04.2013
conniemadsen
conniemadsen

Tusen takk for svar!!:-)

10.04.2013
Idachill
Idachill

Var 1 uke i Hellas i den varmeste perioden i fjor, da var jeg 6 mnd på vei. Klarte meg glatt uten støttestrømper på flyet. spiste det vanlige når man er i Hellas som gresk salat, tzatziki++ Ja, jeg storkosa meg med fetaost og grønnsaker som ikke var skrelt! holdt meg mest under parasollen i skyggen, men gjerne bena utenfor så de ble litt brune. Drikk mye, kosa meg mest med iste;) Ingen problemer altså:) God tur og Kos deg!

08.04.2013
tinajoha
tinajoha

Hei

Jeg var i Grand Kanaria når jeg var 15 uker på vei. Alt "Veroniw" nevner over er det bra å følge. God tips:) Pass i tillegg på buffer, de kan føre med seg mye bakterier. Ikke spis krem is, den er ofte vært tint og fryst igjen. Hver også nøye med hva som faktisk er i maten du bestiller. Jeg bestilte Spagetti bolognese der nede, og fikk den med tunfisk. Og det skal man jo være litt forsiktig med:P Ellers kos deg masse på tur og ta pauser når du føler du trenger det:) Jordmor gav meg også papirer på at jeg var gravid og frisk, kan jo være greit å ha med seg om noe skjer.

08.04.2013
sigrid_howden
sigrid_howden

Hei.. Vi var akkurat på Tenerife, 28 uker gravid.. Smurte meg godt med krem og lå endel under parasoll for å ikke bli for varm.. Evt dekket til magen i direkte sollys. Drikk masse! Unngå is som ikke er pakket inn, salat(kan være vasket i vanlig vann), kjøp flaskevann, unngå isbiter, spis gjennomstekte ting.. Ja, bør være det jeg tenkte på! Ikke ta på katter sa jordmor, bruk antibac. Og sjekk med flyselskapet om du må ha med brev fra legen om at det er greit å fly. Sto jeg måtte ha fra uke 28, men de sjekket ikke! Kos deg på tur:)

08.04.2013
Veroniw
Veroniw
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...