overvektig og gravid

Jeg er 23 år og gravid for første gang. Alt er veldig nytt og spennende og vi gleder oss:) jeg har fått plass på Ullevål som var 1 valget, men legen min sa at det fantes et spesialtilbud for gravide overvektige på rikshospitalet så hun har sendt en søknad dit. Jeg er overvektig men jeg vil ikke si at jeg er kjempe stor. Legen sa hun var litt bekymret for at babyen kunne bli stor og også. Men jeg spiser sunt faktisk, kjøtt, fisk, grønnsaker, frukt, brød, melk... Men jeg lurer på om det er noen med erfaringer om gravid og overvektig? Jeg tar gjerne imot tips, råd og erfaringer :) og kanskje er det noen der ute i samme situasjon som meg:) Hilsen en jente med termin i september!

02.04.2013
Becca689
Becca689

Jeg er gravid og overvektig, har kontakt med de fra rikshospitalet. Gangske fornøyd, tar vekt og måler forskjellig med fett og vann i kroppen. Snakker mye om mat intaket hva man trenger osv.

23.04.2013
RaziyeSan
RaziyeSan
Gravid i uke 27

Åh, så godt å høre! Nå ble jeg glad:) Man vil jo det beste for barnet sitt:) Jeg har fått plass på rikshospitalet da, og venter på svar om jeg får det tilbudet for overvektige :)

07.04.2013
Becca689
Becca689

Jeg har to barn fra før og er overvektig. Det har gått helt fint og ingen av mine barn er overvektige eller kommer til å bli det, så du kan ta det helt med ro:)

07.04.2013
surris
surris
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...