Ca en mnd igjen og blandet følelse... :(

Jaja... Da har jeg ca en mnd igjen, og tankene begynner å fly.... Hvordan starter det denne gangen?.. Blir det lik fødsel?, vanskligere eller lettere.? Kommer jeg egentlig til å ha tid til å tenke noe når tiden er inne? Min første fødsel startet fint.... Fikk rier klokken elleve. Deretter tok jeg en dusj og en paracet og slappet av så mye som mulig.... Meeeeeeen, jeg startet rett på ca fire minutter mellom hver... Dro på sykehuset. Ble undersøkt og sendt inn på føden... Fikk spørsmål om jeg hadde tenkt på smertelindring. Nææ. Hadde ikke det. Men sykesøstra anbefalte det STERKT for meg.. Så jeg sa at vi tar det som det kommer... Prøvde lystgass men fikk veldig klaust... Fikk epi. Deretter var det på tide.... Alt virket fint, men plutselig falt hjerterytmen til ungen...(og ingen fortalte meg noen ting). Plutselig løp jordmor og sykesøster ut av rommet.. Vi var der nå helt alene. Litt etterpå kommer plutselig jordmor inn, i følge med fire sykesøstere og en lege... Jeg skjønnte ingenting og de sa heller ingenting... Deretter kom vacuum dingsen frem.. HJEEEEELP. og ingen forteller noen ting... Jeg får beskjed om å presse det jeg kan(som om jeg gjør mitt beste forsøk i å holde ungen inne liksom?) deretter var ungen ute(etterhvert). Blå... Ikke en lyd..... De legger ungen på magen min, klipper navlestrengen, tar ungen og løper ut av rommet..... Plutselig er det bare meg, typen og jordmor der. Hun setter i gang med "oppryddingsjobben"... Det går en time før noen kommer inn til oss igjen... For først DA å fortelle oss at det og det hadde skjedd. Og ja, forresten det er ei jente. Gratulerer... Hun hadde nesten sluttet å puste pga stess rundt rier. Og måtte ligge i kuvøse i en time med oksygen... Pga det fikk jeg ikke akkuratt en bra start... Det tok vel omtrent tre mnd før jeg sakte men sikkert fikk morsfølelsen alle snakker om... Og vel...... Det jeg er redd for nå er om det kommer til å skje igjen? Eller blir det værre..? Skummelt å ikke vite... Så prøver så godt som mulig å holde motet oppe, og ikke tenke for mye på saken... Og stole på jordmor jeg har nå.......

26.03.2013
bartender1987
bartender1987

Hei. Prat med sykehuset og jordmødrene der du skal føde nu om dine erfaringer og hvordan du ønsker det nu. Er du redd for den kommende fødselen så prat med jordmor om der. Lykke til!

05.04.2013
Torunn8320
Torunn8320

Tusen takk... Det hjalp faktisk veldig mye å lese innlegget ditt.... Det lettet litt på følelsene... Kanskje fordi du oppriktig forteller det som faktisk skjedde deg, eller fordi du er en av de første som ikke prøver å prakke "slapp av, talen" ned nakken på meg... Takk for at du leste min historie og ikke minst for at du delte din.... Tusen takk..

28.03.2013
bartender1987
bartender1987
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...