Fullstendige konkurransevilkår

Arrangør
Kampanjen ”Libero tester på verkligheten” – arrangeres av SCA Hygiene Products AB, Sverige.
Kampanjeprodukter
Bleiene som brukes i denne kampanjen er Libero Touch buksebleie i en prøvepakke på 8stk. i størrelse 5 som kan hentes på utvalgte* Meny-butikker. Hvis du har andre Libero Touch bleier tilgjengelig kan det også brukes.
Kampanjeperiode
Kampanjen pågår i 6 uker med start i uke 38, 2016.
Deltagelse
Disse offisielle kampanjereglene gjelder alle som deltar i kampanjen. Alle personer som har fylt 18 år og bor i Norge kan delta. Unntak er ansatte hos bedrifter som er involvert i kampanjen samt deres familiemedlemmer. 
Sånn deltar du
  1. På med Libero Touch! Bruk Libero Touch bleier du allerede har eller hent en prøvepakke med 8 stk. Libero Touch buksebleier i størrelse 5 hos en av de utvalgte Meny-butikkene. Gjelder så lenge lageret rekker.
  2. Test bleiene i virkeligheten, i deres hverdag. Sett bleiene på prøve!
  3. Besøk hjemmesiden vår www.libero.no og svar på noen enkle spørsmål, og fyll deretter inn navn, adresse, mail og mobilnummer. Dine personopplysninger lagres i henhold til personopplysningsloven. 
Konkurranse
Du kan også være med å konkurrere om 3 måneders forbruk av Libero Touch i valgfri størrelse ved å skrive en begrunnelse på max 50 ord om hvorfor du skal vinne. Du kan bare delta en gang.
Premie
Premiens verdi: 3 måneders forbruk av Libero Touch i valgfri størrelse. En vinner i hvert land kåres hver uke i kampanjeperioden.
Vilkår knyttet til å hevde premien:
Vinnerne i konkurransen kåres av en jury bestående av representanter fra Libero. Juryens avgjørelse kan ikke påklages. Eventuell premieskatt betales av vinneren. Vinnerene kontaktes via mail etter kampanjeperiodens slutt.
Bruk av konkurransebidrag
Ved å delta i testen godkjenner du at Libero kan komme til å bruke dine svar i Liberos kommunikasjon, som på libero.no, annonser og sosiale medier. Ved å laste opp bilder med emneknaggen #LiberoVirkeligheten godkjenner du også at Libero kan bruke dine bilder i sin kommunkasjon til markedsføringsformål.
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...