Libero tester i virkeligheten – hvordan gikk det til?

Foreldre fra hele Norden fikk teste Libero Touch i sin hverdag og virkelighet. Familier kunne hente ut en gratis prøve i butikk eller bruke Touch-bleier de allerede hadde, og de hadde også mulighet til å konkurrere om 3 måneders forbruk av Libero Touch.

Libero Touch - vår beste bleie

Svanemerkede Libero Touch er vår mykeste bleie hittil. Laget i skånsomt materiale som puster og holder overflaten tørr og bommullsmyk mot barnets hud. Med doble lekkasjebarrierer for ekstra effektiv beskyttelse.

Hvordan ble testen gjennomført?

Libero Touch - vår aller fineste bleie, testes både i laboratorium og i forbrukertester. Men, for å bli enda bedre gjennomførte vi i september og oktober 2016 vår største undersøkelse noensinne - i hele Norden, ved å invitere familier til å teste Libero Touch i deres virkelighet.

Les mer om gjennomføringen og se alle svarene her

Takk til alle de 63 078 engasjerte foreldrene  

Takk til alle familier rundt omkring i Norden som har vært med å teste Libero Touch i deres virkelighet. Over 60 000 uvurderlige svar kom inn fra Norge, Sverige, Danmark og Finland!

Torgny Falk
Torgny Falk i Liberos testlaboratorium i Göteborg.

Vi har sendt hvert eneste svar videre til våre produktutviklere i Göteborg, så vi kan fortsette å utvile bleier som er tilpasset familiers virkelighet. Du kan se hva alle foreldrene svarte øverst på siden.

Libero tester i virkeligheten
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...