Vi håper at vår opprinnelse kan merkes

Born in Sweden

Liberobleien er født i Norden, og det håper vi at merkes. Ikke bare ved at produktet som beskytter barnet ditt er utviklet, designet og testet der. Vår opprinnelse påvirker nemlig også hvordan vi tenker om andre ting også. Ting som påvirker deg, barnet ditt og den verdenen som vi etterlater til kommende generasjoner.

Velkommen

Velkommen til Jakob, Sofie og Yosef og alle andre nye tilskudd. Vi skal gjøre vårt beste for at dere skal trives.

Les vårt velkomstdikt
Vi prøver å være nære

Vi prøver å være nære

Fra tegnebordet hos vår designer, gjennom fabrikken, via butikkhyllen - hele veien hjem til stellebordet. Nøye utformet passer våre bleier på å holde barnet ditt tørt og trygt. Hvis du har spørsmål eller tanker om våre produkter er du velkommen til å kontakte oss, vi er bare en mail eller telefon unna.

Kontakt oss
Velkommen til ting som er verdt å huske

Vi setter oss i din situasjon

Vi vet hvor nervøst det kan føles å vente på at testen skal gi svar. Hvor utmattende og fantastisk en graviditet kan være. Den uvirkelig følelsen å holde et nytt liv i sine hender, og alle utfordringer, fantastiske og vanskelige, som venter langs veien. Og vi prøver å gi deg alt det vi selv trengte hvis vi var i samme situasjon.

Vi bryr oss

Det er en dag i morgen også. Gjennom flere år har vi jobbet med at den skal bli litt bedre enn i går. Som produsenter av et engangsprodukt har vi et ansvar for å minske miljøpåvirkningen, hele veien fra produksjon til søppelbøtte.

Redusert CO2-utslipp fra vår transport

Redusert CO2-utslipp fra vår transport

De siste 20 årene har vi lykkes med å minske vårt CO2-utslipp med 49%. Det kommer blant annet av at vi har gjort bleiene 37% lettere, sånn at hver pakke veier 52% mindre. Det blir rett og slett mindre å transportere, noe som minsker utslippet.

Svanemerket og FSC-sertifisert

Svanemerket og FSC-sertifisert

Svanemerket garanterer at våre produkter oppfyller strenge miljø- og klimakriterier gjennom hele livssyklusen. FSC-sertifiseringen betyr at skogen håndteres på en bærekraftig måte. Alt for å redusere bleienes påvirkning på vår felles omgivelser.

Velkommen til jenter, gutter og alle der i mellom

Vi lytter

Din mening teller. Og andres også. Derfor lar vi svenske familier teste våre bleier, i deres virkelighet. Resultatet fra testene hjelper oss og utvikles, forhåpentligvis til det bedre. Test gjerne selv.

Virkeligheten

Virkeligheten

I 2016 gjennomførte vi en stor undersøkelse av våres Libero Touch-bleier i hele Norden, hvor 63 078 familier deltok. Deres tilbakemeldinger ble sendt til Torgny, en av sjefene på vårt laboratorium i Gøteborg, så han kan fortsette å utvikle bleiene, så de fungerer i hverdagen.

Slik ble testen gjennomført
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...