Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


Kjøp libero, få body fra swix Kjøp libero, få body fra swix

Gjør poden klar med bleier fra Libero og body fra Swix! Akkurat nå har du som er medlem i Liberoklubben mulighet til å samle bleiekoder og få en deilig body fra Swix til ditt barn. Ved kjøp av Libero-bleier* kan du ved å samle 800 poeng få en tøff Swix Body til ditt barn. Vinterens tøffeste body bestilles i vår poengshop.

*Én kode gir 50 poeng.

Spørsmål & svar

Supertøff Swix body til fremtidens gullhåp

Midt i blinken for vintersesongen. Swix RaceX baby body er laget i teknisk utførelse og er 100 % polyester. Bodyen er av høy kvalitet, og god passform og elastisitet gjør at den sitter komfortabelt på de aller minste. Bodyen har knapper mellom bena - så bleiebytte skal gå smidig unna!

Velg mellom hvit med rød skrift, eller hvit med blå skrift som vist på bildet. Begge bodyene finnes i størrelse 80, 86, 92 og 98.

Verdi 299,-

Girl with red Swix body Boy with blue Swix body

Spørsmål & svar

Hvilke bleier inngår i kampanjen?

Alle Libero-bleier inngår i kampanjen.

Hvor mange poengir de forskjellige pakkene?

Hver bleiepakke gir 50 poeng, med unntak av duopack som finnes i Big Box hos Coop - de gir 100 poeng.

I hvilken periode gjelder kampanjen?

Kampanjen varer fra 02.01.2019 - 28.02.2019, eller så langt lageret rekker.

Kan jeg registrere koder i Liberoklubben-appen?

Ja!

Hvor lenge kan bestille Swix-body?

Du kan benytte deg av tilbudet til 28 februar, eller så langt lageret rekker.

Kommer det til å være nok bodyer til alle som samler?

Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 28. februar, eller så langt beholdningen rekker.

Kan jeg bruke koder fra hvilke som helst bleiepakker når jeg sparer til Swix body?

Ja!

Hvor finner jeg kodene?

På innsiden av alle Liberos bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn - både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.

Kan kodene overlates til noen andre?

Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet har Essity siste ord.

Må man være medlem i Liberoklubben for å kunne bestille gavene som hører til kampanjen?

Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem here. Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.

Hvor mange bodyer kan jeg bestille?

Du kan max bestille én av hver størrelse.

Kan jeg returnere gaven?

Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.

Må jeg registrere alle kodene og bestille samtidig, eller kan jeg registrere koder ettersom jeg får de, og så velge gave og bestille senere?

Du kan registrere kodene dine fortløpende. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.

Jeg har flyttet, hvordan endrer jeg adressen min?

Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Liberos hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...