Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


Nøye utvalgt av babyer

Barnas egne favoritter er her!

Hva har en robot, en bæsj og en is til felles? Vi har ingen anelse, for i vår nye Favorites Edition har barna selv fått velge.

Spar 8 koder til et nytt favorittkostyme - nøye utvalgt av babyer!

Registrer koder
Bli medlem her
Spill av filmen
Hva blir den nye favoritten?

Bæsje­kostymet

8 koder
Check out
Cool
Bajskorven

Robot­kostymet

8 koder
Robocopter
Roboskate
Roboten

Iskrem­kostymet

8 koder
Making face
Satisfied
Glassen

Fingerdukker

8 koder
Fingerdockor

Samle koder til favorittdrakten!

Hva skjer når barn får gjøre akkurat som de vil? De velger sine egne favoritter! Samle koder til deres nye favorittdrakt. Kodene finner du i alle Libero Touch-pakker og på Libero Comfort og Libero UP&GO med Favorites Edition design. Registrer 8 bleiekoder og velg en favoritt!

Bli medlem i Liberoklubben for å registrere kodene dine. Er du allerede medlem? Perfekt! Da kan du registrere kodene dine med en gang.

Spørsmål og svar

Hvilke bleier inngår i kampanjen?

Alle Libero bleiepakker merket Favorites Edition (Comfort str. 4, 5, 6 og 7, UP&GO str. 4, 5, 6 og 7, samt alle Libero Touch pakker inngår i kampanjen.

Hvor mange kampanjekoder gir de forskjellige pakkene?

Libero Comfort og UP&GO merket Favorites Edition og Libero Touch gir én kampanjekode per pakke.

I hvilken periode gjelder kampanjen?

Libero Favorites Edition pågår i perioden 29. april 2019 – til 2. september 2019, eller så langt lageret rekker.

Kan jeg se forskjell på de vanlige bleiepakkene og de som inngår i Libero Favorites Edition?

Ja, bleiepakkene som inngår i Libero Favorites Edition har et annet design enn til vanlig, man vil tydelig se forskjell.

Hvilke størrelser finnes Libero Favorites Edition i?

I denne kampanjen finner du Libero Favorites Edition i Comfort str. 4-7 og UP&GO str. 5-7. Disse bleiene har både kampanjedesign på pakningen og på bleiene inni. I tillegg kan du også samle kampanjekoder fra alle størrelser av Libero Touch. Har du koder fra andre bleiepakker fra Libero kan du registrere de på vanlig måte i poengshopen, og disse blir da til vanlige poeng og ikke kampanjekoder.

Er bleiene i Libero Favorites Edition bleiene forskjellig fra de vanlige, de kjennes annerledes ut?

Vi har ikke gjort noen forandringer på bleiene i Libero Favorites Edition, den eneste forskjellen er designet utenpå bleiene og pakningene.

Hvor kan jeg kjøpe Libero Favorites Edtion bleier?

Kampanjebleiene finner du der du vanligvis kjøper dine Liberobleier.

Kan jeg registrere koder i Liberoklubben-appen?

Ja, både vanlige koder og kampanjekoder.

Hvor lenge kan jeg bruke kampanjekoder til å bestille gavene fra Libero Favorites Edition?

Du kan benytte deg av tilbudet til 2. september, eller så langt beholdningen rekker.

Kommer det til å være nok gaver til alle som samler?

Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 30. august, eller så langt beholdningen rekker.

Kan jeg bruke koder fra hvilke som helst bleiepakker når jeg sparer til Favorites-gavene?

Du kan bruke koder fra Libero Favorites Edition og Libero Touch.

Hvor finner jeg kodene?

På innsiden av alle Liberos bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn – både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.

Kan kodene overlates til noen andre?

Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet har Essity siste ord.

Må man være medlem i Liberoklubben for å kunne bestille gavene som hører til Libero Favorites Edition-kampanjen?

Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem her: https://www.libero.no/registrering/ Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.

Hvorfor kan man ikke bruke koder man har samlet tidligere?

Denne kampanjen er unik og gjelder for en kort periode. Gavene tilhørende kampanjen står utenfor den vanlige poengshopen, og derfor gjelder de tilhørende bleiepakkene som inngår i Libero Favorites Edition og Libero Touch. Du kan alltid bruke dine andre koder til de ordinære gavene i poengshopen. Vil du ikke samle til kampanjeproduktene i det hele tatt, kan du selv gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng under «Min konto».

Hvor mange gaver fra Favorites Edition kan jeg bestille?

Det er ingen begrensning på antall gaver du kan bestille. Så lenge du har nok koder kan du bestille så mye du vil.

Må jeg registrere alle kodene og bestille samtidig, eller kan jeg registrere koder ettersom jeg får de, og så velge gave og bestille senere?

Du kan registrere kodene dine fortløpende. Kodene spares under hele kampanjeperioden til du har mange nok og vil bestille gaven din. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.

Kan jeg returnere gaven?

Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.

Hva skjer med kampanjekoder jeg ikke har brukt når kampanjen er over 2. september?

Når kampanjen er over 02/09/19 gjøres kampanjekodene dine automatisk om til vanlige poeng. Du kan da bruke disse på vanlige måte, og handle fra vårt ordinære sortiment i poengshopen. Hvis du vil bruke vil gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng tidligere kan du selv gjøre dette.

Jeg har flyttet, hvordan endrer jeg adressen min?

Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Liberos hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...