Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


Kjøp Libero, samle 6 koder, få årets fineste lue!
Excited baby
Èn kode på innsiden av hver pakke!

Libero er klar for vintersesongen, og med denne fine luen blir minsten også klar!

Akkurat nå har du som er medlem i Liberoklubben mulighet til å samle bleiekoder og få en superfin vinterlue. Ved kjøp av bleier fra Libero kan du ved å samle 6 koder (tilsvarer 300 poeng) få en tøff og varm lue i rødt, hvitt og blått til ditt barn. Vinterens fineste lue bestilles i vår poengshop. Du trenger bare 6 bleiepakker!

Spørsmål & svar

Søt lue i rødt, hvitt og blått

Midt i blinken for vintersesongen. En deilig lue til å varme små ører i vinterkulda. Perfekt for alle små vintersportsupportere og fremtidens idrettshelter. Luen har mykt fleece-stoff på innsiden, og er elastisk i passformen. Luen er One Size, og bør passe fint til hodeomkrets fra 40 cm. til ca. 52 cm.

Samle inn 6 koder

Spørsmål & svar

Hvilke bleier inngår i kampanjen?

Alle Libero bleiepakker, både Libero Newborn, Libero Comfort, Libero UP&GO og Libero Touch.

Hvor mange kampanjekoder gir de forskjellige pakkene?

Hver bleiepakke inneholder én kode/50 poeng.

I hvilken periode gjelder kampanjen?

Kampanjen pågår i perioden 1 januar 2018 til 28 februar 2018, eller så langt lageret rekker.

Kan jeg registrere koder i Liberoklubben-appen?

Ja, det kan du selvfølgelig.

Hvor lenge kan jeg benytte meg av tilbudet om å bestille luen?

Du kan benytte deg av tilbudet til 28. februar, eller så langt beholdningen rekker.

Kommer det til å være nok luer til alle som samler?

Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 28 februar, eller så langt beholdningen rekker.

Hvor finner jeg kodene?

På innsiden av alle Liberos bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn – både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.

Kan kodene overlates til noen andre?

Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet har Essity siste ord.

Må man være medlem i Liberoklubben for å kunne bestille gavene som hører til Libero kampanjen?

Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem her: https://www.libero.no/registrering/ Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.

Hvor mange gaver fra kan jeg bestille?

Hvert medlem kan bestille en lue.

Må jeg registrere alle kodene og bestille samtidig, eller kan jeg registrere koder ettersom jeg får de, og så velge gave og bestille senere?

Du kan registrere kodene dine fortløpende. Kodene spares under hele kampanjeperioden til du har mange nok og vil bestille gaven din. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.

Kan jeg returnere gaven?

Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.

Jeg har flyttet, hvordan endrer jeg adressen min?

Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Liberos hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...