Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


Laster superkrefter

Våre små superhelter gjør verden litt bedre

Scroll ned

En hyllest til alle herlige små superhelter

Nå får din lille superhelt sjansen til å bli supertøff. Ikke nok med at bleiene våre akkurat nå er ekstra tøffe med forskjellige trykk, registrerer du kodene i vår poengshop kan du dessuten bruke de på superhelt-sett for både små og litt større superhelter. Bli medlem i Liberoklubben for å kunne registrere kodene du finner i pakkene med Comfort og UP&GO som tilhører Superhero-edition. Du kan også bruke koder fra Libero Touch. Er du allerede medlem kan du registrere kodene dine med en gang du har logget inn, raskt og enkelt.

Spørsmål og svar

UP&GO

UP&GO

Comfort

UP&GO

Comfort

UP&GO

UP&GO

UP&GO

Sesongens kuleste bleier

Vi har behagelige bleier til både små og litt større superhelter

Kul kappe!

Tøff i turkis, rå i rødt eller galant i gull - Den klassiske kappen kommer i tre varianter, selvsagt med matchende maske til.

Velg farge
8 koder

Tøff body!

Liten, men tøff! Med vår Superhero-body og tilhørende lue kan til og med de minste være superhelter.

8 koder

Supersommer!

Selv superhelter trenger å kjøle seg ned. Dette badehåndkleet med hette i frotté passer perfekt for badeglade barn.

8 koder

Gi din lille helt utstyr til framtidens oppdrag

Registrer kodene du finner i pakkene med Comfort og UP&GO som tilhører Superhero-edition. Du kan også bruke koder fra Libero Touch. Logg inn på din klubbkonto eller bli medlem i Liberoklubben for å registrere kodene dine.

Spørsmål og svar

Hvilke bleier inngår i kampanjen?

Alle Libero bleiepakker med Superhero-logo (Comfort str. 4, 5, 6 og 7, UP&GO str. 4, 5, 6, 7 og 8), samt alle Libero Touch pakker inngår i kampanjen.

Hvor mange kampanjekoder gir de forskjellige pakkene?

Libero Comfort Superhero-edition og Libero Touch åpen bleie gir en kampanjekode, Libero UP&GO og Libero Touch buksebleie gir to kampanjekoder.

I hvilken periode gjelder kampanjen?

Libero Superhero Edition pågår i perioden mai 2017 – til 31. august 2017, eller så langt lageret rekker.

Kan jeg se forskjell på de vanlige bleiepakkene og de som inngår i Libero Superhero Edition?

Ja, bleiepakkene som inngår i Libero Superhero Edition har en annet design enn til vanlig, man vil tydelig se forskjell.

Hvilke størrelser finnes Libero Superhero Edition i?

I denne kampanjen finner du Libero Superhero Edition i Comfort str. 4-7 og UP&GO str. 4-8. Disse bleiene har både kampanjedesign på pakningen og på bleiene inni. I tillegg kan du også samle kampanjekoder fra alle størrelser av Libero Touch. Har du koder fra andre bleiepakker fra Libero kan du registrere de på vanlig måte i poengshopen, og disse blir da til vanlige poeng og ikke kampanjekoder.

Er bleiene i Libero Limited Edition bleiene forskjellig fra de vanlige, de kjennes annerledes ut?

Vi har ikke gjort noen forandringer på bleiene i Libero Superhero Edition, den eneste forskjellen er designet utenpå bleiene og pakningene.

Hvor kan jeg kjøpe Libero Superhero Edtion bleier?

Kampanjebleiene finner du der du vanligvis kjøper dine Liberobleier.

Kan jeg registrere koder i Liberoklubben-appen?

Ja, både vanlige koder og kampanjekoder.

Hvor lenge kan jeg bruke kampanjekoder til å bestille gavene fra Libero Superhero Edition?

Du kan benytte deg av tilbudet til 31. august, eller så langt beholdningen rekker.

Kommer det til å være nok gaver til alle som samler?

Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 31. august, eller så langt beholdningen rekker.

Kan jeg bruke koder fra hvilke som helst bleiepakker når jeg sparer til Superhero-gavene?

Du kan bruke koder fra Libero Norge Superhero Edition og Libero Touch.

Hvor finner jeg kodene?

På innsiden av alle Liberos bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn – både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.

Kan kodene overlates til noen andre?

Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet har SCA siste ord.

Må man være medlem i Liberoklubben for å kunne bestille gavene som hører til Libero Superhero Edition-kampanjen?

Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem her: https://www.libero.no/registrering/ Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.

Hvorfor kan man ikke bruke koder man har samlet tidligere?

Denne kampanjen er unik og gjelder for en kort periode. Gavene tilhørende kampanjen står utenfor den vanlige poengshopen, og derfor gjelder de tilhørende bleiepakkene som inngår i Libero Superhero Edition og Libero Touch. Du kan alltid bruke dine andre koder til de ordinære gavene i poengshopen. Vil du ikke samle til kampanjeproduktene i det hele tatt, kan du selv gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng under «Min konto».

Hvor mange gaver fra Superhero Edition kan jeg bestille?

Det er ingen begrensning på antall gaver du kan bestille. Så lenge du har nok koder kan du bestille så mye du vil.

Må jeg registrere alle kodene og bestille samtidig, eller kan jeg registrere koder ettersom jeg får de, og så velge gave og bestille senere?

Du kan registrere kodene dine fortløpende. Kodene spares under hele kampanjeperioden til du har mange nok og vil bestille gaven din. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.

Kan jeg returnere gaven?

Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.

Hva skjer med kampanjekoder jeg ikke har brukt når kampanjen er over 31. august?

Når kampanjen er over 31/08/17 gjøres kampanjekodene dine automatisk om til vanlige poeng. Du kan da bruke disse på vanlige måte, og handle fra vårt ordinære sortiment i poengshopen. Hvis du vil bruke vil gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng tidligere kan du selv gjøre dette.

Jeg har flyttet, hvordan endrer jeg adressen min?

Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Liberos hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...