Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


KJØP LIBERO SKI
COLLECTION, FÅ BODY FRA swix

Libero er klar for vintersesongen – du finner vår Ski Collection i butikk nå Akkurat nå har du som er medlem i Liberoklubben mulighet til å samle bleiekoder og få en deilig body fra Swix til ditt barn. Ved kjøp av bleier fra Libero Ski Collection* eller Libero Touch kan du ved å samle 8 koder få en tøff Swix Body til ditt barn. Vinterens tøffeste body bestilles i vår poengshop.

*Det er ingen designendring på bleiene inni pakken, dette er kun et pakningsdesign.

Spørsmål & svar

Supertøff Swix body til fremtidens gullhåp

Midt i blinken for vintersesongen. Swix RaceX baby body er laget i teknisk utførelse og er 100 % polyester. Bodyen er av høy kvalitet, og god passform og elastisitet gjør at den sitter komfortabelt på de aller minste. Bodyen har knapper mellom bena - så bleiebytte skal gå smidig unna!

Velg mellom hvit med rød skrift, eller hvit med blå skrift som vist på bildet. Begge bodyene finnes i størrelse 80, 86, 92 og 98.

Verdi 299,-

Girl with red Swix body Boy with blue Swix body

Spørsmål & svar

Hvilke bleier inngår i kampanjen?

Alle Libero Ski Collection pakker, samt alle Libero Touch pakker inngår i kampanjen.

Hvor mange kampanjekoder gir de forskjellige pakkene?

Hver bleiepakke gir én kampanjekode.

I hvilken periode gjelder kampanjen?

Libero Ski Collection pågår i perioden 28. november 2016 til 30. april 2017, eller så langt lageret rekker.

Kan jeg se forskjell på de vanlige bleiepakkene og de som inngår i Libero Ski Collection?

Ja, bleiepakkene som inngår i Libero Ski Collection har en annet design enn til vanlig, man vil tydelig se forskjell.

Hvilke størrelser finnes Libero Ski Collection i?

I denne kampanjen finner du Libero Ski Collection i Comfort str. 4-7 og UP&GO str. 4-8. I tillegg kan du også samle kampanjekoder fra alle størrelser av Libero Touch. Har du koder fra andre bleiepakker fra Libero kan du registrere de på vanlig måte i poengshopen, og disse blir da til vanlige poeng og ikke kampanjekoder.

Er bleiene i Libero Ski Collection bleiene forskjellig fra de vanlige, de kjennes annerledes ut?

Vi har ikke gjort noen forandringer på bleiene i Libero Ski Collection, den eneste forskjellen er designet på pakningene.

Hvor kan jeg kjøpe Libero Ski Collection bleier?

Kampanjebleiene finner du der du vanligvis kjøper dine Liberobleier.

Kan jeg registrere koder i Liberoklubben-appen?

Ja, både vanlige koder og kampanjekoder.

Hvor lenge kan jeg bruke kampanjekoder til å bestille gavene fra Libero Ski Collection?

Du kan benytte deg av tilbudet til 30. april, eller så langt beholdningen rekker.

Kommer det til å være nok bodyer til alle som samler?

Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 30. april, eller så langt beholdningen rekker.

Kan jeg bruke koder fra hvilke som helst bleiepakker når jeg sparer til Swix body?

Du kan bruke koder fra Libero Ski Collection og Libero Touch.

Hvor finner jeg kodene?

På innsiden av alle Liberos bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn – både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.

Kan kodene overlates til noen andre?

Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet har SCA siste ord.

Må man være medlem i Liberoklubben for å kunne bestille gavene som hører til Libero Norge Limited Edition-kampanjen?

Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem her: https://www.libero.no/registrering/ Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.

Hvorfor kan man ikke bruke koder man har samlet tidligere?

Denne kampanjen er unik og gjelder for en kort periode. Gavene tilhørende kampanjen står utenfor den vanlige poengshopen, og derfor gjelder de tilhørende bleiepakkene som inngår i Libero Ski Collection og Libero Touch. Du kan alltid bruke dine andre koder til de ordinære gavene i poengshopen. Vil du ikke samle til kampanjeproduktene i det hele tatt, kan du selv gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng under «Min konto».

Hvor mange gaver fra Libero Ski Collection kan jeg bestille?

Det er ingen begrensning på antall gaver du kan bestille. Så lenge du har nok koder kan du bestille så mange du vil.

Må jeg registrere alle kodene og bestille samtidig, eller kan jeg registrere koder ettersom jeg får de, og så velge gave og bestille senere?

Du kan registrere kodene dine fortløpende. Kodene spares under hele kampanjeperioden til du har mange nok og vil bestille gaven din. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.

Kan jeg returnere gaven?

Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.

Hva skjer med kampanjekoder jeg ikke har brukt når kampanjen er over 30. april 2017?

Når kampanjen er over 30/04/17 gjøres kampanjekodene dine automatisk om til vanlige poeng. Du kan da bruke disse på vanlige måte, og handle fra vårt ordinære sortiment i poengshopen. Hvis du vil gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng tidligere kan du selv gjøre dette under «min konto».

Jeg har flyttet, hvordan endrer jeg adressen min?

Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Liberos hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...