Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 


For fremtiden til dyrebabyer

Se mer her
Spill film

Dette gjør vi for fremtiden til dyrebabyer

Vi i Libero ønsker at det skal eksistere ville dyreliv når våre barn vokser opp. Med nye Babies for Babies Edition kan du bli med og støtte en av verdens største og eldste dyrevelferdsorganisasjoner, Wildlife Conservation Society. Lær mer om dyreungenes ville liv, og bidra til å sikre deres fremtid.

Sjimpanseunger trenger beskyttelse

Sjimpanseunger som har mistet foreldrene sine trenger akutt beskyttelse. WCS hjelper til å beskytte utsatte sjimpanseunger, samtidig som de lærer barn og voksne om krypskyting og andre trusler.

Spill film
Spill film

Løveungene mangler trygghet

Når løvene sine naturlige leveområder er truet, har de ikke noe annet valg enn å dra til områder der det bor mennesker. WCS er med på å skape beskyttede områder i Afrika for å gi løveungene et trygt sted å vokse opp.

Skilpadder har behov for fred og ro

Sårbare skilpaddeunger har behov for fred og ro på vei fra deres reir til livet i havet. WCS beskytter truede skilpaddearter og hjelper det lokale samfunnet med å gjenopprette populasjonen.

Spill film

Ville dyr og pandemier

Ebola, sars og nå covid-19 er virus som ble overført fra dyr til mennesker. WCS jobber for å stoppe handelen med ville dyr og utnyttelse av naturområder - to årsaker for at disse virusene spredde seg.

Img

Slik kan du bli med å bidra!

Bli med og bidra ved å gjøre om poengene dine til en gave. For 8 koder kan du gi 50 kr. til dyrevelferdsorganisasjonen WCS.

Img

Test ut vårt AR-filter for Instagram

Få besøk av en sjimpanse, løve eller skilpadde i stuen din. For hver deling av filteret donerer Libero 1 kr til WCS.

Img

Tigerdrakten og badehåndklene er laget av nøye utvalgte materialer i myk bomull og plysj, som tar hensyn til barnets følsomme hud.

Codes image
Suit image

Tigerdrakt

Barn 1-3 år

Codes image
Suit image

Badehåndkle Skilpadde

Barn 1-4 år

Codes image
Suit image

Badehåndkle Leopard

Barn 1-4 år

Codes image
Suit image

Twistshake

Squeeze bags

image-1
Bli medlem

Bli medlem i Liberoklubben ved å registrere deg her

Img
Bli medlem
image-2
Samle koder

Samle inn kodene som finnes på våre Babies for Babies Edition-pakker og Libero Touch-bleier

Img
image-3
Registrer koder

Registrer kodene på kontoen din i Liberoklubben

Img
Til Poengshopen
image-4
Velg din favoritt

Du kan bestille tigerdrakten eller velge ut et badehåndkle når du har registrert riktig antall med koder.

Img

Ta vare på din egen lille tiger med våre supermyke bleier. De nye mønstrene er selvfølgelig designet med inspirasjon fra dyreungene.

Alle Babies for Babies Edition (Libero Comfort størrelse 3-7 og Libero Up&Go størrelse 4-8) og alle Libero Touch-pakkene inngår i kampanjen.
Hver pakke gir 1 kampanjekode.
Libero Babies for Babies Edition finnes t.o.m 31.august, eller så lenge lageret rekker.
Ja, bleiepakkene som inngår i Libero Babies for Babies Edition har et annet design enn til vanlig, man vil tydelig se forskjell.
Vi har ikke gjort noen forandringer på bleiene i Libero Babies for Babies Edition, den eneste forskjellen er designet utenpå bleiene og pakningen.
Libero Babies for Babies Edition er tilgjengelig i alle dagligvarebutikker hvor du vanligvis finner Libero-bleiene dine.
Ja, i Liberoklubbens app kan du registrere både kampanjekoder og vanlige koder.
Tilbudet gjelder til 31.8.2020, eller så lenge lageret rekker. Tilbudet gjelder på Libero Babies for Babies Edition og Libero Touch.
Det er alltid vanskelig å vite på forhånd hvor stor etterspørselen etter de ulike gavene kommer til å bli, men vi håper jo at det skal være nok til alle som samler, og prøver å beregne antall gaver deretter. Gavene kan bestilles fram til 31. august, eller så langt beholdningen rekker.
På innsiden av alle Liberos bleiepakker finner du en kode. Koden inneholder ti tegn – både tall og bokstaver. Husk at det kan være vanskelig å se forskjell på tall og bokstaver. Spesielt tallet 0 og bokstaven O, og tallet 1 og bokstaven I. Test gjerne begge deler hvis du får opp at koden er ugyldig.
Kodene er personlige og kan bare løses inn av medlemmer i Liberoklubben som har kjøpt Liberobleier til privat bruk. Vi forbeholder oss retten til å be om kvittering for å bekrefte kjøpet. Ved eventuell uenighet har Essity siste ord.
Ja, du må være medlem i Liberoklubben for å kunne løse inn kodene og bestille gavene. Du kan enkelt bli medlem her: https://www.libero.no/registrering/ Det er gratis å være medlem i Liberoklubben.
Denne kampanjen er unik og gjelder for en kort periode. Gavene tilhørende kampanjen står utenfor den vanlige poengshopen, og derfor gjelder de tilhørende bleiepakkene som inngår i Libero Babies for Babies Edition og Libero Touch. Du kan alltid bruke dine andre koder til de ordinære gavene i poengshopen. Vil du ikke samle til kampanjeproduktene i det hele tatt, kan du selv gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng under «Min konto».
Det er ingen begrensning på antall gaver du kan bestille. Så lenge du har nok koder kan du bestille så mye du vil.
Du kan registrere kodene dine fortløpende. Kodene spares under hele kampanjeperioden til du har mange nok og vil bestille gaven din. Merk deg at gaven ikke reserveres før bestillingen er gjennomført.
Hvis gaven er skadet når du får den eller hvis du ikke er fornøyd med bestillingen er det bare å kontakte vår forbrukerkontakt, så hjelper vi deg. Skadede gaver kan kun byttes mot tilsvarende nye gaver, og ikke mot penger.
Når kampanjen er over 31/08/20 endres kampanjekodene dine automatisk om til vanlige poeng. Du kan da bruke disse på vanlige måte, og handle fra vårt ordinære sortiment i poengshopen. Hvis du vil gjøre om kampanjekodene til vanlige Liberopoeng tidligere kan du selv gjøre dette.
Gå til «Min konto» når du har logget deg inn på Liberos hjemmeside. Klikk på «Oppdater din informasjon». Her endrer du adressen og klikker på «oppdater».
Nå kan du også registrere kodene dine ved å skanne QR-koden som finnes på innsiden av pakken ved å bruke Liberoklubb-appen. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i appen, og den aktiveres i appen, når pakkene begynner å komme ut i butikkene.
faq-item-answer-20
faq-item-answer-21
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...